Kaemingk Decoratiune - Led Santa Christmas Tree

198.40 lei (1 magazin)
Decoratiune cu LED-uri. Necesita 3 baterii tip AA. Beculetele nu se schimba.Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi continuu lumea, i-a facut principalul importator si exportator de decoratiuni sezoniere. In fiecare an, echipa acestora, formata din aproximativ 400 de angajati, prezinta cele mai inovatoare accesorii si decoratiuni pentru Craciun.Colectia acestora cuprinde peste 19.000 de obiecte decorative pentru casa si gradina, acestia avand numeroase showroom-uri in peste 80 de tari, ...

Descriere


Kaemingk Decoratiune - Led Santa Christmas Tree

Decoratiune cu LED-uri. Necesita 3 baterii tip AA. Beculetele nu se schimba.Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi continuu lumea, i-a facut principalul importator si exportator de decoratiuni sezoniere. In fiecare an, echipa acestora, formata din aproximativ 400 de angajati, prezinta cele mai inovatoare accesorii si decoratiuni pentru Craciun.Colectia acestora cuprinde peste 19.000 de obiecte decorative pentru casa si gradina, acestia avand numeroase showroom-uri in peste 80 de tari, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania si Statele Unite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaemingk Decoratiune - Led Santa Christmas Tree de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaemingk Decoratiune - Led Santa Christmas Tree sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.