Just Must Carcasa iPhone 6 Plus Chic Turquoise (cu buzunar) JMCHIPH6PTQ

Just Must Carcasa Chic pentru iPhone 6 Plus, Turquoise Aceasta carcasa este fabricata din plastic TPU de calitate "imbracat" in piele eco premium foarte rezistenta. Finisajele sunt realizate cu atentie pentru o potrivire perfecta  pe toate mufele si butoanele telefonului tau. Ofera o senzatie placuta la atingere, similara pielii naturale. Modelul Chic ofera un buzunar pentru card de calatorie sau alte obiecte asemenea. Telefonul tau va fi protejat de lovituri, zgarieturi si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Just Must Carcasa iPhone 6 Plus Chic Turquoise (cu buzunar) JMCHIPH6PTQ

Just Must Carcasa Chic pentru iPhone 6 Plus, Turquoise

Aceasta carcasa este fabricata din plastic TPU de calitate "imbracat" in piele eco premium foarte rezistenta. Finisajele sunt realizate cu atentie pentru o potrivire perfecta  pe toate mufele si butoanele telefonului tau. Ofera o senzatie placuta la atingere, similara pielii naturale. Modelul Chic ofera un buzunar pentru card de calatorie sau alte obiecte asemenea.

Telefonul tau va fi protejat de lovituri, zgarieturi si uzura intr-o prezentare de exceptie.

Alege carcasa Just Must pentru smartphone-ul  tau!

Caracteristici:
- carcasa TPU
- acoperit cu piele eco premium
- rezistent la uzura
- impotriva zgarieturilor/loviturilor/uzurii
- impresie piele naturala
- potrivire perfecta
- materiale de calitate

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Just Must Carcasa iPhone 6 Plus Chic Turquoise (cu buzunar) JMCHIPH6PTQ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Just Must Carcasa iPhone 6 Plus Chic Turquoise (cu buzunar) JMCHIPH6PTQ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.