JURA D4 Piano Black

3 490.00 lei (1 magazin)
Jura - D4 - Piano Black Placerea cafelei pure Aviz puristilor de cafea: JURA are placerea de a va prezenta prima masina de cafea cu dimensiuni complete, cu functia Coffee Only. D4 a fost redus la minimul necesar si are un design clar, minimalist. Aparatul este dedicat in exclusivitate specialitatilor de cafea neagra, oferind espresso si cafea facute la standardele magazinelor de cafea. Aroma desavarsita   Rasnita AromaG2 macina boabele cu finetea corespun ...

Descriere


JURA D4 Piano Black


Jura - D4 - Piano Black

Placerea cafelei pure


Aviz puristilor de cafea: JURA are placerea de a va prezenta prima masina de cafea cu dimensiuni complete, cu functia Coffee Only. D4 a fost redus la minimul necesar si are un design clar, minimalist. Aparatul este dedicat in exclusivitate specialitatilor de cafea neagra, oferind espresso si cafea facute la standardele magazinelor de cafea.


Aroma desavarsita

 


Rasnita AromaG2 macina boabele cu finetea corespunzatoare inainte de fiecare preparare. Unitatatea de preparare brevetata, cu dimensiuni variabile, are o capacitate de 5 pana la 16 grame.


Asigura presiunea ideala si conditiile optime de preparare de fiecare data. O inovatie de ultima ora, Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie pentru specialitati scurte si creeaza o adevarata explozie de arome.


Sistemul inteligent de preinfuzie (I. P. B. A. S.) umezeste cafeaua macinata inainte de procesul de preparare.


Acest lucru face ca porii sa se umfle astfel incat, atunci cand procesul de preparare are loc, cafeaua care curge in ceasca este bogata in arome si incununata de o crema carcateristica.

 


Functionare simpla


JURA adopta o abordare minimalista si in ce priveste functionarea.


O simpla apasare a simbolurilor intuitive este tot ce este necesar pentru a incepe prepararea uneia sau a doua cesti de espresso sau cafea. Cupele duble sunt produse in mod traditional in doua cicluri, garantand aroma maxima. Si daca va place un ceai din cand in cand, veti aprecia functia de apa calda.


Apa perfecta


CLARIS Smart ofera cea mai buna apa pentru o aroma desavarsita. Datorita Sistemului inteligent de apa (I.W.S.®), D4 detecteaza automat daca este introdus un filtru de apa si informeaza utilizatorul atunci cand capacitatea sa scade.

 


J.O.E.® opens up a world of perfect, customised coffee


As a state-of-the-art user interface, the JURA Operating Experience revolutionises interaction with your D4. Connected via Bluetooth with the Smart Connect* installed in your coffee machine, J.O.E.® offers modern, intuitive and user-friendly operation, so you can make optimum use of the benefits of the D4.


Enlarge the range of products your machine can create, adjust settings such as coffee strength to your personal taste using the slide control, name your favourite beverages and add an image of your choice to each.


With J.O.E.®, you have your personal product settings to hand anytime, anywhere. J.O.E.® keeps you informed of current status messages and lets you know, for example, when you need to top up the water or coffee beans.  Bring control to your smartphone and operate your D4 the easy way with a touchscreen.


Functie imbunatatita


Dotarea masinii D4 cu accesoriul SmartConnect ii maximizeaza potentialul datorita aplicatie JURA (J.O.E.®). Alaturi de o gama larga de optiuni de personalizare, aceasta extinde si selectia de specialitati pentru a include ristretto, espresso doppio, precum si bauturile usoare si delicioase lungo Barista si caffe Barista. Daca se doreste, pot fi preparate doua ristretto, doua espresso sau doua cafele pe parcursul unei singure operatii de preparare.

 

 

SpecialitatiBauturiNumar de bauturi


Espresso

2 x Espresso

Cafea

2 x Cafea

Apa fierbinte

5

Specific advantagesIntelligent Water System (I.W.S.®)Compatibil cu J.O.E.®Recunoasterea automata a cafelei premacinateMonitorizarea capacului pentru pastrarea aromei


Da

Da

Da

Da

JURA standardsProcesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®)Unitate de preparare variabilaSistemul inteligent de preinfuzie, pentru extragerea aromei(I.P.B.A.S.©)Tipul de rasnitaPompa performanta, 15 barSistemul de incalzire ThermoblockPrograme integrate de clatire, curatare si de decalcifiereIgiena JURA: certificare TUVFiltrul CLARISFunctionare Energy Save (E.S.M.©)Zero-Energy Switch or power switch


Da

5 - 16 g

Da

Multi-level AromaG2 grinder

1

1

Da

Da

CLARIS Smart

Da

Da

Optiuni de setare si programareCantitatea de apa pentru cafea poate fi ajustata la fiecare preparareTaria cafelei programabila pe niveluriTemperatura apei de infuzare programabila pe niveluriInchidere automata


Da

3 (cu J.O.E.®)

2 (cu J.O.E.®)

Da

Echipamente, design si materialeAfisajPalnie pentru cafea macinata


Afisaj cu simboluri

Da

In cifreDuza pentru cafea reglabila pe inaltimeCapacitate rezervor apaBean container holding capacityRecipient pentru zat (nr. de preparari)Lungime cabluVoltajPutere Stand-byGreutateLungimeInaltimeAdancimeNumar articolModelul anului


64 - 110 mm

1,9 l

200 g

16

1,1 m

230 V ~ / 1450 W

0 watt

8,4 kg

28 cm

34,5 cm

41,5 cm

15221

2019

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JURA D4 Piano Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JURA D4 Piano Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.