JURA A1

2 990.01 lei (1 magazin)
Noul espressor automat A1 de la JURA se distinge prin formele sale exacte, clare si compacte, eleganta sa, si angajamentul ferm pentru rezultate exceptionale. Acest automat de cafea de 1 ceasca, cu un design suplu, va satisface toate dorintele puristilor. El prepara o cafea si chiar – gratie procesului inovator de extractie prin pulsare (PEP ® ), un ristretto si un espresso de o calitate care se regaseste doar in cele mai bune cafenele. ...

Descriere


JURA A1

Noul espressor automat A1 de la JURA se distinge prin formele sale exacte, clare si compacte, eleganta sa, si angajamentul ferm pentru rezultate exceptionale. Acest automat de cafea de 1 ceasca, cu un design suplu, va satisface toate dorintele puristilor. El prepara o cafea si chiar – gratie procesului inovator de extractie prin pulsare (PEP ® ), un ristretto si un espresso de o calitate care se regaseste doar in cele mai bune cafenele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JURA A1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JURA A1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.