JURA Smart Connect 72167

240.00 lei
(1 magazin)
O experienta a cafelei personalizate via Bluetooth® Cu JURA Smart Connect, nu a fost niciodata mai simplu de a controla automatul dumneavoastra pentru cafea de la o tableta sau un smartphone. Acest dispozitiv asigura, de asemenea, comunicarea cu accesorii inteligente si ofera oportunitati pentru programare complet noi. Sistemul de comunicare Bluetooth® al noului se bazeaza pe un transmitator care se introduce, pur si simplu, in aparatul de cafea. Gratie conexiunii wireless, pu ...

Descriere


JURA Smart Connect 72167

O experienta a cafelei personalizate via Bluetooth®

Cu JURA Smart Connect, nu a fost niciodata mai simplu de a controla automatul dumneavoastra pentru cafea de la o tableta sau un smartphone. Acest dispozitiv asigura, de asemenea, comunicarea cu accesorii inteligente si ofera oportunitati pentru programare complet noi. Sistemul de comunicare Bluetooth® al noului se bazeaza pe un transmitator care se introduce, pur si simplu, in aparatul de cafea. Gratie conexiunii wireless, puteti utiliza sau programa aparatul prin intermediul aplicatiei sau conecta cu diferite dispozitive.

Aplicatia Jura Coffe App este pentru toti iubitorii de cafea care detin un automat JURA pentru cafea. Aceasta permite utilizatorului sa creeze universul sau personal pe telefon sau tableta. Cantitatea, intensitatea si temperatura tuturor specialitatilor din cafea sunt programabile in functie de gustul fiecaruia, Utilizatorul poate pozitiona, de asemenea, specialitatile preferate pe ecranul initial si le poate atribui o imagine sau o denumire personale. Pentru a prepara specialitatea favorita, este suficient sa atinga tableta pe o raza de trei metri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JURA Smart Connect 72167 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JURA Smart Connect 72167 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.