JURA 72033

490.00 lei (1 magazin)
Aparatul pentru spuma de lapte este un dizpozitiv simplu, rapid si potrivit pentru prepararea unei spume perfecte de lapte de o consistenta fina si cremoasa pentru toate specialitatile reci ca Latte frio, ciocolata rece dar si pentru alte bauturi in tendinte. Creat in stilul clasic de la JURA, Milk Frother-ul este un accesoriu perfect pentru orice aparat de cafea si o necesitate pentru toti iubitorii de specialitati in tendinte. Usor de utilizat, gratie butonului sau unic, acesta po ...

Descriere


JURA 72033

Aparatul pentru spuma de lapte este un dizpozitiv simplu, rapid si potrivit pentru prepararea unei spume perfecte de lapte de o consistenta fina si cremoasa pentru toate specialitatile reci ca Latte frio, ciocolata rece dar si pentru alte bauturi in tendinte. Creat in stilul clasic de la JURA, Milk Frother-ul este un accesoriu perfect pentru orice aparat de cafea si o necesitate pentru toti iubitorii de specialitati in tendinte. Usor de utilizat, gratie butonului sau unic, acesta poate prepara intr-o clipa spuma de lapte rece, calda sau fierbinte.

O gama variata de retete

Cand vine vorba de specialitati moderne, imaginatia nu are limite! Creatiile personale sau delicioasele preparate inspirate din reviste, programe TV sau carti de specialitate, de la latte macchiato sau ciocolata calda sau rece pana la specialitati in tendinte ca frappe sau chai latte: totul este permis.

De la spuma rece de lapte la lapte fierbinte

Un motor electric silentios actioneaza fara contact direct cu recipientul de lapte. In acest fel, puteti obtine o spuma fina de lapte la cea mai inalta calitate - rece, calda sau fierbinte. Daca doriti doar sa incalziti laptele, un al doilea sistem va actiona si va preveni arderea laptelui.

Utilizare simpla printr-un singur buton

Este nevoie sa apasati o data, de doua ori sau de trei ori pe butonul ergonomic pentru a alege spuma de lapte rece, calda sau fierbinte. Pictogramele indica explicit tipul selectat. Iar gratie controlului magnetic, puteti sa detasati recipientul de lapte si sa-l clatiti in apa foarte usor.

Compact

Cablul de alimentare si accesoriile se ataseaza simplu in partea de jos a bazei, astfel incat Milk Frother-ul poate fi depozit usor alaturi de celelalte accesorii.

In cifre


  Lungime cablu Putere Voltaj Frecventa Greutate Lungime Inaltime Adancime
0,8 m
550 - 650 watt
120 - 240 curent alternativ
50 - 60 Hz
1 kg
12,5 cm
20,9 cm
12,5 cm


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JURA 72033 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JURA 72033 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.