Trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom)

Joyor Y8S (Super Venom) este o trotineta electrica pliabila construita pentru deplasarea in mediul urban, dar si pentru relaxare. Iti ofera posibilitatea unei deplasari revolutionare la un pret irezistibil, fiind construita sa reziste unei utilizari intense si adaptata soselelor. Compacta, fiabila, Joyor Y8S (Super Venom) este un vehicul ecologic, dedicat transportului urban care iti ofera o alternativa rapida si economica de deplasare. Aceasta atinge viteze de pana la 35 km/h, ava ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Joyor Y8S (Super Venom)

Joyor Y8S (Super Venom) este o trotineta electrica pliabila construita pentru deplasarea in mediul urban, dar si pentru relaxare. Iti ofera posibilitatea unei deplasari revolutionare la un pret irezistibil, fiind construita sa reziste unei utilizari intense si adaptata soselelor.

Compacta, fiabila, Joyor Y8S (Super Venom) este un vehicul ecologic, dedicat transportului urban care iti ofera o alternativa rapida si economica de deplasare. Aceasta atinge viteze de pana la 35 km/h, avand o autonomie cuprinsa intre 50-80 km cu o singura incarcare in functie de incarcarea maxima, viteza de deplasare, inclinarea pantei si suprafata de rulaj.

SPECIFICATII

Componente de inalta calitate, performanta ridicata

Acumulator Litiu-ion, 48V26Ah

Intuitiva si usor de manevrat

Design minimalist, geometric

Cadru din aluminium aviatic. Greutate:  26 Kg

Far super-luminos. Stopuri rosii pentru franare

Sistem semnalizare

Functii multiple de setare a modului de deplasare

Acceleratie ce poate fi controlata din tragaci

Pliere in 3 pasi. Mecanism de pliere simplu de utilizat

Motor dezvoltat cu tehnologie germana, brushless, 500W

Autonomie ridicata intre – 50 – 80 km

Confortabila. Placa de sustinere 22 cm

Furca cu doua amortizoare

Suspensii spate hidraulice

Frana: pe disc si electromagnetica (fata / spate)

Incarcare USB pentru dispozitive mobile.

Claxon

FUNCTII

Dotata cu un motor de 500W, brushless, viteza maxima 35 km/h

Acumulator 48V26 Ah

Display LCD Display care indica nivelul bateriei, distanta parcursa si viteza

Autonomie ridicata 50 – 80 Km

SPECIFICATII

Capacitate acumulator: 48V 26 Ah

Motor: 500W, brushless

Autonomie: 50 – 80 Km

Greutate: 26 Kg

Viteza maxima: 35 km/h

Cauciucuri pneumatice – 10 inchi

Durata incarcare: 9-10 ore

Incarcatura maxima: 120 kg

Trepte viteza: 3

Frana: pe disc si electromagnetica fata / spate

ACUMULATOR

Capacitate acumulator: 48V 26 Ah

Durata incarcare: 9-10 ore

MOTOR

Motor: tehnologie germana DC brushless

Putere motor: 500W

DISTANTA PARCURSA

Distanta parcursa: 50-80 Km cu o singura incarcare

PACHETUL CONTINE

Trotineta electrica, set imbus, incarcator, manual de utilizare.

Trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom) dispune de un display LCD care permite utilizatorului sa vizualizeze informatii relevante despre modul de deplasare, viteza, distanta parcursa. Noul design si functiile multiple cu care a fost dotata confera o experienta placuta utilizatorului, in conditii de siguranta si confort.

Acumulatorul de mare capacitate prevazut cu Smart Power Management

Acumulatorii litiu – ion de tip 18650 pot garanta o autonomie de pana la 80 km cu o singura incarcare.

Sistemul Smart Battery Management afisat pe ecranul LCD indica nivelul acumulatorului si in caz de eroare notifica imediat utilizatorul.

Fiecare detaliu al trotinetei electrice Joyor Y8S (Super Venom) este gandit sa fie cat mai simplu. Atat cadrul, componentele, dar si accesoriile folosesc aceleasi design geometric care pune experienta de utilizare si siguranta pe primul loc. Trotineta electrica poate fi pornita prin apasarea unui singur tragaci care conduce utilizatorul catre o experienta unica si moderna.

Sasiul construit din aluminium aviatic

Cadrul robust este construit din aluminiu folosit in industria aeronautica, care are o densitate redusa si rezistenta structurala inalta. Totodata aceasta este un conductor termic excelent, dar si rezistent la coroziune, ceea ce ii confera durabilitate in timp. Cu o greutate de 26 kg, trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom) este potrivita pentru utilizatorii care au nevoie de o alternativa rapida si economica de deplasare pe distante medii si mari.

Acceleratie controlata

Daca apasati accelerometrul prin tragaci si ajustati presiunea cu care apasati veti putea obtine o viteza confortabila pentru deplasare.

Far Ultra – Luminos

Farul este esential pentru deplasarile pe timp de noapte, iar trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom) este dotata cu un far care permite o vizibilitate de pana la 6m.

Stop rosu pentru franare

Stopul rosu situat in partea din spate se aprinde in momentul franarii, fiind astfel un avertisment pentru ceilalti participanti la trafic.

Cauciucuri care absorb socul pentru o deplasare confortabila

Cauciucurile de 10 inchi, pneumatice absorb socurile si sunt anti alunecare. Concomitent cu motorul de 500W  brushless, trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom) ofera utilizatorului o experienta unica, rapida si confortabila de deplasare in orase.

Important! Trotinetele electrice pliabile Joyor pot fi limitate la 25 km/h, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumuri publice. 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Joyor Y8S (Super Venom) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Joyor Y8S (Super Venom) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.