Joumma Sac 40 cm Descendants Fairest

Sac 40 cm Descendants Fairest Sac 40 cm Descendants Fairest - culoare mov cu imprimeu personaje Evie &  Mal,  1 compartiment, material microfibra + piele ecologica. Dimensiuni: 30x40 cmAvertismente:Acest produs nu este o jucarie.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Joumma Sac 40 cm Descendants Fairest

Sac 40 cm Descendants Fairest Sac 40 cm Descendants Fairest - culoare mov cu imprimeu personaje Evie &  Mal,  1 compartiment, material microfibra + piele ecologica. Dimensiuni: 30x40 cmAvertismente:Acest produs nu este o jucarie.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Joumma Sac 40 cm Descendants Fairest de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Joumma Sac 40 cm Descendants Fairest sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.