Johnson&Johnson Listerine Apa de Gura Coolmint 1L

Informatii produs Descriere Folosita de 2 ori pe zi,acest produs curata si protejaza oferind gurii 6 beneficii:mentine gingii sanatoase;intareste smaltul dintilor impotriva cariilor;lupta cu tartrul si ajuta la mentinerea sanatatii si albului dintilor;ucide pana la 99,9% din bacterii-fapt demonstrat in testele de laborator;respiratie proaspata pana la 24 ore. Pentru a deschide sticla:apasati partile lise de pe dopul sticlei si desurubati.Pentru a inchide:rasuciti dopul paan se inc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Johnson&Johnson Listerine Apa de Gura Coolmint 1L

Informatii produs

Descriere
Folosita de 2 ori pe zi,acest produs curata si protejaza oferind gurii 6 beneficii:mentine gingii sanatoase;intareste smaltul dintilor impotriva cariilor;lupta cu tartrul si ajuta la mentinerea sanatatii si albului dintilor;ucide pana la 99,9% din bacterii-fapt demonstrat in testele de laborator;respiratie proaspata pana la 24 ore.
Pentru a deschide sticla:apasati partile lise de pe dopul sticlei si desurubati.Pentru a inchide:rasuciti dopul paan se inchide.Mod de folosire:foarte eficienta daca este folosita dimineata si seara,dupa spalarea dintilor.

 

Utilizare:
Turnati 20ml(4 linguritex5ml fiecare)intr-un pahar,clatiti gura timp de 30 secunde,apoi scuipati.Nu lasati la indemana copiilor;contine alcool.
Nu e recomandata copiilor sub 12 ani.Nu folositi daca sigiliul este rupt sau perforat.Nu diluati,nu inghititi si nu beti direct din sticla.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Johnson&Johnson Listerine Apa de Gura Coolmint 1L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Johnson&Johnson Listerine Apa de Gura Coolmint 1L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.