Johnson&Johnson 1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism (180 lentile)

629.00 lei
(1 magazin)
1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism sunt lentile zilnice torice de la Johnson & Johnson. Tehnologia exclusivă LACREON, păstrează un ingredient hidratant până la sfârșitul zilei, când ochii obosiți au cea mai mare nevoie de el. Lentilele din gama Acuvue sunt cunoscute pentru faptul că blochează cel puțin 81% UVA și 97% UVB. Aceste lentile torice (cu cilindru) sunt destinate pentru corecția astigmatismului, dar și miopiei / hipermetropiei. În afară de cutia de 90 ...

Descriere


Johnson&Johnson 1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism (180 lentile)

1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism sunt lentile zilnice torice de la Johnson & Johnson. Tehnologia exclusivă LACREON, păstrează un ingredient hidratant până la sfârșitul zilei, când ochii obosiți au cea mai mare nevoie de el. Lentilele din gama Acuvue sunt cunoscute pentru faptul că blochează cel puțin 81% UVA și 97% UVB. Aceste lentile torice (cu cilindru) sunt destinate pentru corecția astigmatismului, dar și miopiei / hipermetropiei. În afară de cutia de 90 de lentile, acestea pot fi achiziționate și în varianta de 30 de lentile. Producția de lentile cu anumiți parametri a fost anulată. Prin urmare, nu mai este posibil să se comande parametrii care nu sunt afișați. Filtrul UV al lentilelor de contact mărește protecția corneei împotriva radiației ultraviolete care este foarte periculoasă. Cu toate acestea, lentilele nu acoperă întregul ochi sau întreaga zonă a ochilor, astfel încât combinația de lentile de contact care au filtru UV și ochelari de soare reprezintă protecția ideală împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Johnson&Johnson 1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism (180 lentile) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Johnson&Johnson 1-DAY Acuvue Moist pentru Astigmatism (180 lentile) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.