JJC WB-72 White Balance Cap

Capac balans de alb. Capac pentru obiectiv, de înaltă calitate, de marcă. Nu veți mai avea probleme cu ajustarea balansului de alb. Funcționează perfect în mediile de lucru interne și externe. Faceți o fotografie de referință și ați terminat, nu mai este nevoie de bord gri. Potrivit pentru toate aparatele foto SLR și DSLR. În cazul în care condițiile se înrăutățesc sau se shimbă, doar faceți o nouă imagine prin capacul de balans de alb, și albul va fi setat din ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


JJC WB-72 White Balance Cap

Capac balans de alb. Capac pentru obiectiv, de înaltă calitate, de marcă. Nu veți mai avea probleme cu ajustarea balansului de alb. Funcționează perfect în mediile de lucru interne și externe. Faceți o fotografie de referință și ați terminat, nu mai este nevoie de bord gri. Potrivit pentru toate aparatele foto SLR și DSLR. În cazul în care condițiile se înrăutățesc sau se shimbă, doar faceți o nouă imagine prin capacul de balans de alb, și albul va fi setat din nou.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JJC WB-72 White Balance Cap de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JJC WB-72 White Balance Cap sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.