JetBrains ReSharper - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an

1 054.00 lei (1 magazin)
ReSharper - Commercial annual subscription 2020 NOUTATI IN RESHARPER ReSharper Ultimate 2020.1 oferă asistență timpurie pentru Visual Studio 2020,sugestii inline despre parametrii și detectarea automată a setărilor de formator și C #. Analiza îmbunătățită a codului include o mai bună susținere a deconstrucției C # 7, un suport mai bun pentru C ++ / CLI, VB.NET 15.3 și 15.5, TypeScript 3.0 și multe noi inspecții, remedii rapide și acțiuni de context. DESCARC ...

Descriere


JetBrains ReSharper - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an


ReSharper - Commercial annual subscription 2020
NOUTATI IN RESHARPER

ReSharper Ultimate 2020.1 oferă asistență timpurie pentru Visual Studio 2020,sugestii inline despre parametrii și detectarea automată a setărilor de formator și C #. Analiza îmbunătățită a codului include o mai bună susținere a deconstrucției C # 7, un suport mai bun pentru C ++ / CLI, VB.NET 15.3 și 15.5, TypeScript 3.0 și multe noi inspecții, remedii rapide și acțiuni de context.

DESCARCĂ

Tip subscripţie: Reînnoire dupa al doilea an

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JetBrains ReSharper - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JetBrains ReSharper - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.