JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Subscripţie nouă

de la 1 130.00 lei
(2 magazine)
DataGrip - Commercial annual subscription 2020 Exploraţi bazele de date DataGrip este mediu multi-engine de baze de date. Dacă DBMS are un driver JDBC vă puteți conecta la acesta prin intermediul DataGrip. Acesta oferă aces la baya de date și diferitele instrumente pentru crearea și modificarea obiecte pentru următoarele motoarele acceptate: DESCARCĂ Tip subscripţie: Subscripţie nouă ...

Descriere


JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Subscripţie nouă

DataGrip - Commercial annual subscription 2020
Exploraţi bazele de date


DataGrip este mediu multi-engine de baze de date. Dacă DBMS are un driver JDBC vă puteți conecta la acesta prin intermediul DataGrip. Acesta oferă aces la baya de date și diferitele instrumente pentru crearea și modificarea obiecte pentru următoarele motoarele acceptate:
DESCARCĂ

Tip subscripţie: Subscripţie nouă

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Subscripţie nouă de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Subscripţie nouă sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.