JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Reinnoire după primul an

936.00 lei
(1 magazin)
DataGrip - Commercial annual subscription 2020 Exploraţi bazele de date DataGrip este mediu multi-engine de baze de date. Dacă DBMS are un driver JDBC vă puteți conecta la acesta prin intermediul DataGrip. Acesta oferă aces la baya de date și diferitele instrumente pentru crearea și modificarea obiecte pentru următoarele motoarele acceptate: DESCARCĂ Tip subscripţie: Reinnoire după primul an ...

Descriere


JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Reinnoire după primul an

DataGrip - Commercial annual subscription 2020
Exploraţi bazele de date


DataGrip este mediu multi-engine de baze de date. Dacă DBMS are un driver JDBC vă puteți conecta la acesta prin intermediul DataGrip. Acesta oferă aces la baya de date și diferitele instrumente pentru crearea și modificarea obiecte pentru următoarele motoarele acceptate:
DESCARCĂ

Tip subscripţie: Reinnoire după primul an

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Reinnoire după primul an de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JetBrains DataGrip - Commercial annual subscription Reinnoire după primul an sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.