Jeanne Arthes Never Stop Smiling EDP 30 ml

de la 21.00 lei (2 magazine)
Never Stop Smiling este un parfum feminin delicat, incitant și romantic, floral și fructat, cu un gust tânăr nostalgic. Compoziția aromatică se deschide cu un duet plăcut de măr suculent și o aromă delicată de nuci picante de migdale dulci, îmbogățite cu inimă în conformitate cu prospețimea delicată a crinului de vale rafinat și a trandafirului matasos picant, al cărui parfum se transformă treptat într-un nor sclipitor de mosc delicat și red ...

Descriere


Jeanne Arthes Never Stop Smiling EDP 30 ml

Never Stop Smiling este un parfum feminin delicat, incitant și romantic, floral și fructat, cu un gust tânăr nostalgic. Compoziția aromatică se deschide cu un duet plăcut de măr suculent și o aromă delicată de nuci picante de migdale dulci, îmbogățite cu inimă în conformitate cu prospețimea delicată a crinului de vale rafinat și a trandafirului matasos picant, al cărui parfum se transformă treptat într-un nor sclipitor de mosc delicat și redă cald tonurile de soare şi armonie cu lumea exterioară.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jeanne Arthes Never Stop Smiling EDP 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jeanne Arthes Never Stop Smiling EDP 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.