JASON Apa de Gura Power Smile, 473ml

74,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Apa de Gura pentru Albire si Respiratie Proaspata Power Smile Jason, 473ml:  Apa de gura ce contine ingrediente certificate organic si este recomandata pentru albirea dintilor. Aceasta este imbogatita cu extract de susan salbatic, ce previne acumularea de tartru si cu ulei de menta ce ofera o respiratie proaspata. Totodata, produsul nu contine abrazivi duri, alcool, fluor si zahar. Ingrediente:  aqua (water), glycerin, polysorbate 20, mentha pipe ...

Descriere


JASON Apa de Gura Power Smile, 473ml

Descrierea produsului:
Apa de Gura pentru Albire si Respiratie Proaspata Power Smile Jason, 473mlApa de gura ce contine ingrediente certificate organic si este recomandata pentru albirea dintilor. Aceasta este imbogatita cu extract de susan salbatic, ce previne acumularea de tartru si cu ulei de menta ce ofera o respiratie proaspata. Totodata, produsul nu contine abrazivi duri, alcool, fluor si zahar.
Ingredienteaqua (water), glycerin, polysorbate 20, mentha piperita (peppermint) oil, aloe barbadensis leaf juice*, calendula officinalis flower extract, carica papaya (papaya) fruit extract, citrus grandis (grapefruit) seed extract, echinacea angustifolia extract, hamamelis virginiana (witch hazel) water, hydrastis canadensis (golden seal) extract, perilla ocymoides seed extract, ascorbic acid, calcium ascorbate, menthol, sea salt, sodium bicarbonate, xylitol.
Cantitate473 ml.
BrandJason

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JASON Apa de Gura Power Smile, 473ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JASON Apa de Gura Power Smile, 473ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.