Jacobs Tassimo Milka 8 capsule ciocolata

23.90 lei
(1 magazin)
acobs Tassimo Milka este un sortiment de capsule care contin un preparat pe baza de cacao, deci nu au in compozitie cafea. Din aceste capsule se poate obtine o ciocolata calda savuroasa la aparatele Jacobs Tassimo. Ciocolata calda va avea o cantitate generoasa, de 225 ml, fiind excelenta pentru a fi savurata fierbinte. Calitatea acestei bauturi este una de top, fiind garantata de mult apreciata ciocolata Milka.   Mod de comercializare: cutie cu 8 capsule pentru ciocolata ca ...

Descriere


Jacobs Tassimo Milka 8 capsule ciocolata

acobs Tassimo Milka este un sortiment de capsule care contin un preparat pe baza de cacao, deci nu au in compozitie cafea. Din aceste capsule se poate obtine o ciocolata calda savuroasa la aparatele Jacobs Tassimo. Ciocolata calda va avea o cantitate generoasa, de 225 ml, fiind excelenta pentru a fi savurata fierbinte. Calitatea acestei bauturi este una de top, fiind garantata de mult apreciata ciocolata Milka.

 

Mod de comercializare: cutie cu 8 capsule pentru ciocolata calda.

 

Cantitate totala neta: 240 grame (30 de grame de pudra pentru ciocolata calda per capsula)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jacobs Tassimo Milka 8 capsule ciocolata de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jacobs Tassimo Milka 8 capsule ciocolata sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.