Jabra Elite 75t Black

de la 399.00 lei
(10 magazine)
Jabra Elite 75t True Wireless, Black, casti fara fir de inalta performanta cu microfon ambiental, mici, usoare si confortabile, comenzi vocale si aplicatii pentru antrenament. Rezistente la apa de ploaie si murdarie, omologare IP55 Microfon ambiental (HearThrough) pentru redarea sunetului ambiental in casti Comenzi vocale (Siri, Google Now, Alexa)         Dual POINT: 2 telefoane sau dispozitive audio vor functiona in permanenta,& ...

Descriere


Jabra Elite 75t Black

Jabra Elite 75t True Wireless, Black, casti fara fir de inalta performanta cu microfon ambiental, mici, usoare si confortabile, comenzi vocale si aplicatii pentru antrenament.

  • Rezistente la apa de ploaie si murdarie, omologare IP55
  • Microfon ambiental (HearThrough) pentru redarea sunetului ambiental in casti
  • Comenzi vocale (Siri, Google Now, Alexa)

 

 

 

 

  • Dual POINT: 2 telefoane sau dispozitive audio vor functiona in permanenta, simultan, in timp real, in orice moment!

a) Se pot conecta 2 telefoane si pot fi preluate apeluri de pe ambele telefoane, daca primiti un apel pe telefonul 2 in timp ce vorbiti pe telefonul 1, veti fi avertizat in casca, astfel puteti comuta intre cele 2 telefoane.
b) Se pot conecta 1 telefon + 1 player audio-video, astfel puteti asculta muzica pe player, iar daca primiti un apel telefonic, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.
c) Se pot conecta 1 telefon + 1 PC, astfel puteti asculta muzica sau purta convorbiri prin internet folosind PC-ul, iar daca primiti un apel pe telefon, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.

Pentru prezentarea facuta de producator, apasati aici: JABRA Elite 75t

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jabra Elite 75t Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jabra Elite 75t Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.