Jablotron JA-181M

293.00 lei
(1 magazin)
Conceput pentru usi su ferestre, acest contact magnetic wireless declanseaza alarma instantaneu sau cu intarziere. Foarte interesant intrucat ofera posibilitatea extinderii cu un sensor extern ce poate fi cu iesire de tip normal inchis sau normal deschis. Dimensiunile sale sunt 30x110x27mm iar alimentarea este foarte simpla deoarece utilizeaza o baterie AA 3.6V. Autonomia este de aprox.3 ani, raza de comunicare in camp deschis de 300m si frecventa 868MHz. ...

Descriere


Jablotron JA-181M

Conceput pentru usi su ferestre, acest contact magnetic wireless declanseaza alarma instantaneu sau cu intarziere. Foarte interesant intrucat ofera posibilitatea extinderii cu un sensor extern ce poate fi cu iesire de tip normal inchis sau normal deschis. Dimensiunile sale sunt 30x110x27mm iar alimentarea este foarte simpla deoarece utilizeaza o baterie AA 3.6V. Autonomia este de aprox.3 ani, raza de comunicare in camp deschis de 300m si frecventa 868MHz.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jablotron JA-181M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jablotron JA-181M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.