Canon Ixus 185 negru

Canon IXUS 185 este un aparat foto simplu si compact, ce iti incape in buzunar dar iti ofera imagini de inalta rezolutie. Trebuie doar sa incadrati si prin simpla apasare a butonului veti suprinde fiecare moment important intr-un mod cat mai creativ. IXUS 185 surprinde momentele la o calitate impresionanta de 20 de megapixeli, precum si filme in format HD de 720p, avand zoom optic puternic ce va ofera libertatea de a va apropia de detalii. Pentru a va ajuta sa surprindeti fiecare pr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Canon Ixus 185 negru

Canon IXUS 185 este un aparat foto simplu si compact, ce iti incape in buzunar dar iti ofera imagini de inalta rezolutie. Trebuie doar sa incadrati si prin simpla apasare a butonului veti suprinde fiecare moment important intr-un mod cat mai creativ.

IXUS 185 surprinde momentele la o calitate impresionanta de 20 de megapixeli, precum si filme in format HD de 720p, avand zoom optic puternic ce va ofera libertatea de a va apropia de detalii.

Pentru a va ajuta sa surprindeti fiecare prieten, ruda sau scena in cea mai buna lumina, noua functie Easy Auto a modelelor IXUS selecteaza automat cele mai bune setari pentru dumneavoastra si blocheaza butoanele pentru a va ajuta sa evitati apasarea acestora din greseala. Pentru si mai multa usurinta, Auto Zoom selecteaza in mod inteligent cea mai buna incadrare pentru fotografii si filme, toate in functie de numarul de persoane din fotografie.

La fiecare actionare a butonului declansator, Stabilizatorul de Imagine Inteligent Canon contribuie la obtinerea unor imagini clare, cu neclaritati minime. Opt moduri se adapteaza constant la scena care este suprinsa in momentul respectiv, cand folositi un trepied pentru panoramare, atunci cand fotografiati un copil alergand, in timp ce Dynamic IS asigura calitatea atunci cand realizati filme.

O noutate pentru acest model este butonul Data, care adauga data si ora pe fiecare imagine, ca un memento vizual pentru fiecare moment special pe care l-ati surprins. Au trecut zilele de editari indelungi si incarcari lente; puteti partaja cu usurinta fotografiile ocazionale direct pe retelele sociale, datorita functiei Wi-Fi inclusa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon Ixus 185 negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon Ixus 185 negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.