Ivatherm Crema UNA anti-aging de fata 50ml

Brandul Ivatherm In anul 2005, dupa multe cercetari si studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii, a fost infiintata Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Proprietatile calmante si antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin masuratori exacte ale inhibitiei mediatorilor inflamatiei. Asa se explica atractia deosebita pe care oamenii au avut-o dintotdeauna fata de Herculane. Echipele de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ivatherm Crema UNA anti-aging de fata 50ml


Brandul Ivatherm

In anul 2005, dupa multe cercetari si studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii, a fost infiintata Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Proprietatile calmante si antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin masuratori exacte ale inhibitiei mediatorilor inflamatiei. Asa se explica atractia deosebita pe care oamenii au avut-o dintotdeauna fata de Herculane.

Echipele de dermatologi, alergologi, cercetatori chimisti lucreaza impreuna avand ca obiectiv crearea de produse eficiente si foarte bine tolerate. Produsele dermocosmetice Ivatherm sunt formule originale. Ivatherm utilizeaza ingredienti activi din surse foarte bine controlate din punct de vedere al calitatii.

Concepute si fabricate in Franta, tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica, produsele Ivatherm sunt formule orginale ce contin apa termala Herculane si ingredienti activi inovanti, reprezentind ultimele descoperiri stiintifice in cosmetologie. Toate produsele sunt testate pentru a nu produce alergii sau cosuri (hipoalergenice, noncomedogene) si testate dermatologic.

Despre produs:
Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei. Vitalizeaza si protejeaza longevitatea celulelor stem din piele cu ajutorul celulelor stem vegetale, stimuland astfel regenerarea epidermului. Fara parabeni, fara fenoxietanol.

Utilizare:

Se aplica seara si/sau dimineata pe pielea curata a fetei si gatului. Constituie o excelenta baza de machiaj.

Ingrediente:
PhytoCellTec Alp Rose este extract natural de Rhododendron ferrugineum, planta rara ce traieste in conditii climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, in Muntii Alpi. Frunzele sale rezista verzi pe tot parcursul anului, adaptandu-se la frig, uscaciune si radiatii UV, precum si la rapidele schimbari ale climei. Extractul de celule stem vegetale creste vitalitatea si asigura protectia celulelor stem din piele. Acest ingredient stimuleaza regenerarea epidermului si imbunatateste functia de bariera. Pielea devine vizibil intinerita in 2 saptamani (Dr. Alain Beguin, Skin Test Institute, Elvetia). Matrixyl 3000 este o combinatie de matrikine (peptide), inclusiv Palmitoyl Oligopeptide si Tetrapeptide Palmitoyl a

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ivatherm Crema UNA anti-aging de fata 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ivatherm Crema UNA anti-aging de fata 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.