Iuni V88 Albastru

159.00 lei
(1 magazin)
Functionalitate: Ceas cu Telefon SmartWatch iUni V88 Plus, Bluetooth BT 3.0 are un ecran cu un Display Capacitiv de 1.22"" si o rezolutie de 128 x 128 pixeli, 64MB RAM si 128 MB ROM, memoria sa putand fi extinsa printr-un card TF de maxim 16 GB.     Detalii:   Functia de dispozitiv telecomanda prin conexiune Bluetooth cu telefonul tau sau poate fi folosit si ca un mini-telefon, prin introducerea unei cartele Micro SIM. Capacitatea bateriei este de 350 mAh Litiu-Polimer. Mai poate fi ...

Descriere


Iuni V88 Albastru

Functionalitate: Ceas cu Telefon SmartWatch iUni V88 Plus, Bluetooth BT 3.0 are un ecran cu un Display Capacitiv de 1.22"" si o rezolutie de 128 x 128 pixeli, 64MB RAM si 128 MB ROM, memoria sa putand fi extinsa printr-un card TF de maxim 16 GB.     Detalii:   Functia de dispozitiv telecomanda prin conexiune Bluetooth cu telefonul tau sau poate fi folosit si ca un mini-telefon, prin introducerea unei cartele Micro SIM. Capacitatea bateriei este de 350 mAh Litiu-Polimer. Mai poate fi folosit de asemenea ca si telecomanda pentru a accesa camera telefonului si sa inregistrati simultan cu dispozitivele Android 4.3 sau mai noi de atat. Ceasul este decodat, poate functiona in retelele din Romania. Sistem: CPU MTK6261, 64MB RAM, 128MB ROM (poate fi extinsa printr-un card TF de maxim 16GB) Marimea Ecranului Display: 1.22 Inch Tip: Touchscreen Capacitiv Rezolutie: 128 x 128 pixeli Transfer de date: Micro USB / Bluetooth BT 3.0 Dimensiunile curelei inchise: min 19 cm, max 24 cm Lungimea totala a curelei: 26.5 cm Prin intermediul aplicatiei pentru telefon, puteti primi notificarile pe ceas (apeluri si mesaje). Bluetooth, Gravity Sensor, Ceas, Apelare, Contacte, Galerie, Cronometru, Muzica, Temporizator, Agenda, Vreme, Setari, Notificari, Pedometru, Call log, Microphone & Speaker, Monitorizarea somnului, Reamintire Sedentarism, Gasire dispozitiv /Impotriva-pierderii, Masurarea Tensiunii, Electrocardiograma, Masurarea Temperaturii, Inregistrare Vocala, Calendar etc. Functiile: primire/initiere apeluri (Android si iOS), sincronizare mesaje sunt compatibile cu Android. Material: Metal + Silicon   Mod de utilizare: Pentru a  porni/opri ceasul  trebuie sa apasati butonul On/Off. Pentru a primi notificarile pe ceas trebuie sa instalati aplicatia pe telefon, apoi sincronizati ceasul cu telefonul. Puteti introduce o cartela SIM in ceas si puteti face apeluri direct de pe ceas. Accesorii: Cablu Micro USB   Mentiuni: Telefonul functioneaza in retelele Orange, Vodafone, Telekom. Pentru o sincronizare corecta a ceasului cu telefonul, scanati codul QR de pe ceas, apoi descarcati si instalati aplicatia SmartWatch, porniti aplicatia din setarile telefonului, la accesibilitate, apoi conectati ceasul la telefon.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Iuni V88 Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Iuni V88 Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.