Iuni Stick USB iDragon 504501

319.00 lei (1 magazin)
Functionalitate:   Acum poti elibera cu usurinta memoria interna la orice iPhone sau iPad cu conector Lightning cu stick-ul iDragon.   iDragon este dispozitivul ideal pentru a elibera memoria telefonului sau a tabletei oriunde te-ai afla, pentru a putea realiza in continuare fotografii, fara a avea nevoie de laptop, cablu sau acces la Internet. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci stick-ul in telefon, sa transferi imaginile si apoi vei avea memoria interna a telefon ...

Descriere


Iuni Stick USB iDragon 504501

Functionalitate:
 
Acum poti elibera cu usurinta memoria interna la orice iPhone sau iPad cu conector Lightning cu stick-ul iDragon.
 
iDragon este dispozitivul ideal pentru a elibera memoria telefonului sau a tabletei oriunde te-ai afla, pentru a putea realiza in continuare fotografii, fara a avea nevoie de laptop, cablu sau acces la Internet.
Tot ce trebuie sa faci este sa introduci stick-ul in telefon, sa transferi imaginile si apoi vei avea memoria interna a telefonului din nou libera!
Dupa conectarea cu dispozitivul dumneavoastra Apple, acesta va permite sa salvati direct in memoria sa fotografiile sau filmarile realizate in acel moment.
iDragon este compatibil cu orice dispozitiv Apple cu conector Lightning si se poate conecta la orice calculator prin mufa USB 2.0.
Acesta permite:
- copierea fisierelor din telefon/tableta in calculator, fara a mai utiliza un cablu de date si soft dedicat;
- copierea cu usurinta a fisierelor din calculator in telefon/tableta la viteza mare prin USB 2.0;
- redarea de imagini / muzica / filme direct de pe card sau copierea acestora in telefon sau tableta;
- aplicatia ofera functia de backup si restore a agendei;
- suport pentru vizualizarea/editarea fisierelor uzuale;
- transferarea rapida a imaginilor din memoria interna, pentru a elibera memoria telefonului/tabletei, fara a avea nevoie de un laptop, cabluri sau conexiune la Internet
 
Caracteristici:
 
Capacitate: 128GB
Compatibilitate: iOS versiune mai mare de 7.0
USB: 2.0 compatibil Windows/ Mac
 
Instructiuni de utilizare:
 
Pentru iOS: Descarcati din App Store aplicatia iUSB Pro sau scanati codul QR de pe spatele cutiei.
Introduceti stick-ul in portul Lightning al telefonului.
Telefonul va recunoaste memoria externa si va solicita deschiderea aplicatiei iUSB Pro. (daca acest lucru nu se intampla, porniti manual aplicatia).
In aplicatia iUSB Pro puteti vedea fisierele existente pe memoria externa, fisierele salvate in aplicatie (pe telefon/tableta) precum si imaginile realizate de dumneavoastra.
Pentru a copia fisierele din telefon pe cardul de memorie, intrati la sectiunea iPhone/iPad, alegeti fisierele dorite si selectati copierea pe iUSB Pro. Aplicatia va afisa ce fisiere sunt in proces de copiere si in ce procent s-a realizat operatiunea.
Odata finalizata aceasta operatiune, fisierele copiate se vor regasi in sectiunea iUSB Pro, respectiv pe stick-ul de memorie.

iUni 504501
Caracteristici:Capacitate128GB
CompatibilitateUSB 2.0
Lightning
Caracteristici fiziceCuloareArgintiu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Iuni Stick USB iDragon 504501 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Iuni Stick USB iDragon 504501 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.