Iuni Kid60 White

114.00 lei
(1 magazin)
Smartwatch cu GPS Tracker pentru copii, telefon cu SIM card iUni Kid60     Smartwatch cu GPS Tracker pentru copii, telefon cu SIM card iUni  Kid60 de dimensiuni reduse, ideal pentru copii mai mici. Construit din materiale de calitate superioara, rezistent la praf si stropi de apa. Perfect pentru parintii care vor sa stie mereu unde se afla copilul lor, ceasul aratand mereu pozitia lui direct pe telefonul. Detalii:    Localizare GPS+AGPS+LBS Alerta depasire perimetru Avertizare ...

Descriere


Iuni Kid60 White

Smartwatch cu GPS Tracker pentru copii, telefon cu SIM card iUni Kid60     Smartwatch cu GPS Tracker pentru copii, telefon cu SIM card iUni  Kid60 de dimensiuni reduse, ideal pentru copii mai mici. Construit din materiale de calitate superioara, rezistent la praf si stropi de apa. Perfect pentru parintii care vor sa stie mereu unde se afla copilul lor, ceasul aratand mereu pozitia lui direct pe telefonul. Detalii:    Localizare GPS+AGPS+LBS Alerta depasire perimetru Avertizare desfacerea de la mana a ceasului Apelare rapida si convorbire bi-directionala Buton SOS Monitorizare activitate fizica si somn Monitorizare spion Trimitere mesaje scrise catre ceas Avertizare descarcare baterie sub 20% Oprire a ceasului de la distanta Lista cu maxim 10 numere de telefon care pot apela. Consum date lunar aproximativ 100mb Tip de cartele: micro SIM Alarma: puteti selecta pana la 3 alarme Pachetul contine: Smartwatch cu GPS Cablu USB Manual instructiuni Mod de utilizare: Pentru a porni/opri ceasul trebuie sa apasati butonul On/Off. Descarcati si instalati aplicatia ""SeTracker3"" din Google Play sau App Store pe smartphone. Sau puteti scana codu QR de mai jos, atat pentru Android cat si pentru iOS. Apoi trimiteti SMS pentru setarea APN-ului (setarile de internet pentru a putea localiza ceasul).   SMS ce trebuie trimis pentru cartele PrePay in reteaua  Vodafone:   pw,123456 ,apn,live.vodafone.com# SMS ce trebuie trimis pentru cartele PrePay in reteaua  Telekom : pw, 123456 ,apn,broadband# SMS ce trebuie trimis pentru cartele PrePay in reteaua  Orange :  pw, 123456 ,apn,net # Poate fi folosit si ca un telefon normal, se pot prestabili numere de telefon care ulterior pot fi apelate. IMPORTANT!   Inainte de a introduce cartela SIM in ceas trebuie dezactivat codul PIN al acesteia si initiat un apel pentru ca aceasta sa fie activata. Mentiuni: Material: plastic/Silicon  LCD: OLED, 0.96 Inch Greutate: 150 g Baterie: 400mAH Stand-by:2-3 zile Precizie GPS: 10-20 metri Dimensiuni: 31x45x12 mm Telefonul functioneaza in retelele Orange, Vodafone, Telekom.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Iuni Kid60 White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Iuni Kid60 White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.