Iuni DVR Dash i28 Full Hd

244.00 lei
(1 magazin)
Caracteristici generale Camera Auto iUni Dash i28 este o camera auto ce poate inregistra audio-video la o rezolutie reala full hd 1920x1080 pixeli la 30 cadre pe secunda cu functia de Parking. Detalii tehnice Functionalitate: Camera auto iUni Dash i28 cu Parking Mod este o camera nou aparuta ce are ca functii principale inregistrarea in timpul mersului si inregistrarea in parcare. Camera are o rezolutie Full HD (1920x1080) la 30 de cadre pe se ...

Descriere


Iuni DVR Dash i28 Full Hd

Caracteristici generale Camera Auto iUni Dash i28 este o camera auto ce poate inregistra audio-video la o rezolutie reala full hd 1920x1080 pixeli la 30 cadre pe secunda cu functia de Parking. Detalii tehnice Functionalitate: Camera auto iUni Dash i28 cu Parking Mod este o camera nou aparuta ce are ca functii principale inregistrarea in timpul mersului si inregistrarea in parcare. Camera are o rezolutie Full HD (1920x1080) la 30 de cadre pe secunda. Acest produs este special conceput pentru a supraveghea autoturismul in parcare fara a avea nevoie de curent la bricheta. Prin simpla apasare a butonului de parcare, (P), camera trece automat in acest mod, inregistrand imagini doar cand detecteaza miscare. In momentul in care porniti autoturismul camera va trece automat in modul de filmare continua, nu inainte de a va anunta daca au fost facute inregistrari pe durata parcarii.Pentru a vizualiza inregistrarile facute pe durata parcarii trebuie tinut apasat butonul Mod (M) apoi putem naviga prin inregistrari cu sagetile de pe interfata camerei. Functii principale: Inregistrare audio-video la o rezolutie FULL HD de 1920x1080 Unghi filmare: 170 grade Senzor G Senzor de miscare, poate inregistra doar cand sesiseaza miscare Filmare in parcare Mod de utilizare: Pentru a porni/opri camera trebuie sa apasati butonul On/Off sau o conectam la bricheta autoturismului si aceasta va porni automat inregistrarea. Pentru a inregistra audio-video trebuie sa apasati pe butonul "Rec/Ok". Daca doriti sa modificati caracteristicile filmarii, puteti intra in Meniul camerei auto apasand pe butonul "M". Alimentarea se face la bricheta masinii, bateria este pentru a filma in modul parcare (P). Bateria este pentru a pastra setarile facute: ora, data, rezolutie, etc. Datele se descarca pe calculator cu ajutorul cablului usb din pachet sau introducand cardul direct in calculator. Modul parcare (P). Pentru a trece in modul de parcare, trebuie sa oprim alimentatorul camerei de pe buton, sau scoatem alimentatorul din priza apoi apasam butonul (P). Pachetul contine: Cablu USB Adaptor bricheta 12V Suport prindere cu ventuza Manual de utilizare Mentiuni: Cardul de memorie nu este inclus in pachet. Recomandam sa folositi un card microSD de clasa 10 de maxim 32GB. Alimentarea se face la bricheta masinii. Beneficiaza de o baterie interna de capacitate redusa pentru a pastra setarile facute, ora, data, rezolutie si pentru a nu opri filmarea in cazul intreruperilor scurte de la alimentarea cu curent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Iuni DVR Dash i28 Full Hd de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Iuni DVR Dash i28 Full Hd sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.