Isotronic Aparat anti rozatoare cu ultrasunete auto Marder Frei 70624 - Portabil

Aparatul emite ultrasunete la intervale de timp regulate, deaproximativ 60 de secunde apoi intrand in repaus 60 de secunde. Este un mijloc util de a va proteja compartimentul motor al masinii cu acest aparat, impotriva soarecilor, sobolanilor, jderilot si alte rozatoare. Utilizand dispozitivul Marder Frei 70624, veti evita scurtcircuitele masinii, provocate de roaderea cablurilor instalatiei electrice. Avantajul major al aparatului este alimentarea sa cu baterii, deci nu trebuie ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Isotronic Aparat anti rozatoare cu ultrasunete auto Marder Frei 70624 - Portabil

Aparatul emite ultrasunete la intervale de timp regulate, deaproximativ 60 de secunde apoi intrand in repaus 60 de secunde.

Este un mijloc util de a va proteja compartimentul motor al masinii cu acest aparat, impotriva soarecilor, sobolanilor, jderilot si alte rozatoare. Utilizand dispozitivul Marder Frei 70624, veti evita scurtcircuitele masinii, provocate de roaderea cablurilor instalatiei electrice.

Avantajul major al aparatului este alimentarea sa cu baterii, deci nu trebuie sa interveniti la partea electrica a masinii.

Va puteti proteja deasemenea serele, hambarele, gradinile de flori si legume, podurile, pivnitele, sau alte locuri in care aveti provizii. Protejati-va acum impotriva rozatoarelor, intr-un mod simplu si eficient!

Specificatii tehnice:
  • Alimentare: 4 x baterii tip C
  • Suprafata acoperita: aprox. 40 mp
  • Frecventa: 12 kHz +/- 10%
  • Dimensiuni: 13.5 x 7.5 x 3 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Isotronic Aparat anti rozatoare cu ultrasunete auto Marder Frei 70624 - Portabil de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Isotronic Aparat anti rozatoare cu ultrasunete auto Marder Frei 70624 - Portabil sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.