IsoTek EVO3 Sigmas + Cablu Premier 1.5m Black

18.799,00 lei (1 magazin)
EVO3 Sigmas este fratele mai mare al multi premiatului EVO3 Aquarius. Ofera 4 prize de curent mediu, evaluate la 10A si 2 de curent mare de 16A, conduse de o versiune simplificata a circuitului Titan Direct-Coupled. EVO3 Premier preprezinta rezultatul comunicarii cu companiile de electronice high-end, majoritatea producatori de echipamente audio foarte scumpe livrate cu cabluri de alimentare de slaba calitate ce afecteaza semnificativ performantele. ...

Descriere


IsoTek EVO3 Sigmas + Cablu Premier 1.5m Black

EVO3 Sigmas este fratele mai mare al multi premiatului EVO3 Aquarius. Ofera 4 prize de curent mediu, evaluate la 10A si 2 de curent mare de 16A, conduse de o versiune simplificata a circuitului Titan Direct-Coupled. EVO3 Premier preprezinta rezultatul comunicarii cu companiile de electronice high-end, majoritatea producatori de echipamente audio foarte scumpe livrate cu cabluri de alimentare de slaba calitate ce afecteaza semnificativ performantele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul IsoTek EVO3 Sigmas + Cablu Premier 1.5m Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru IsoTek EVO3 Sigmas + Cablu Premier 1.5m Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.