Isopan Panou termoizolant Perete P11 40mm alb-gri 7000mm

118.91 lei
(1 magazin)
Panou termoizolant Perete P11 40mm alb-gri 7000mm Panou de perete cu cea mai larga utilizare pentru inchiderile perimetrale si de compartimentare. Disponibil intr-o varietare de grosimi, este asociat cu solutia economica a practicii si a functionalitatii. Datorita sectiunii simetrice si datorita suprafetelor cu profilatura longitudinala, panoul asigura rezultatele mecanice si estetice necesare majoritatii tipurilor de constructii.Avantajele utilizarii panourilor termoizolante:Inalta r ...

Descriere


Isopan Panou termoizolant Perete P11 40mm alb-gri 7000mm

Panou termoizolant Perete P11 40mm alb-gri 7000mm


 Panou de perete cu cea mai larga utilizare pentru inchiderile perimetrale si de compartimentare. Disponibil intr-o varietare de grosimi, este asociat cu solutia economica a practicii si a functionalitatii. Datorita sectiunii simetrice si datorita suprafetelor cu profilatura longitudinala, panoul asigura rezultatele mecanice si estetice necesare majoritatii tipurilor de constructii.


Avantajele utilizarii panourilor termoizolante:  • Inalta rezistenta termica

  • Stabilitate mecanica

  • Rapiditatea executiei lucrarii

  • Stabilitate dimensionala

  • Facilitatea curatirii superficiale

  • Flexibilitate in proiectare

  • Greutate redusa


Panoul P11 este un panou metalic autoportant, nervurat pe ambele suprafete, izolat cu poliuretan si cu imbinarea prin cuplaj. Prinderea este la vedere, numarul si pozitia elementelor de fixare trebuie sa garanteze rezistenta la solicitarile exterioare. Peretii care se realizeaza cu aceste materiale se obtin prin imbinarea succesiva a panourilor.


Produsul se vinde la panou intreg de 7mp.

Specificatii tehnice: Grosime: 40

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Isopan Panou termoizolant Perete P11 40mm alb-gri 7000mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Isopan Panou termoizolant Perete P11 40mm alb-gri 7000mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.