Isopan Panou termoizolant Acoperis C11 40mm alb-gri 5000mm

138.65 lei (1 magazin)
Panou de acoperis cu cea mai larga utilizare pentru inchiderile perimetrale si de compartimentare. Disponibil intr-o varietare de grosimi, este asociat cu solutia economica a practicii si a functionalitatii. Datorita sectiunii simetrice si a suprafetelor cu profilatura longitudinala, panoul asigura rezultatele mecanice si estetice necesare majoritatii tipurilor de constructii. Avantajele utilizarii panourilor termoizolante: - Inalta rezistenta termica - Stabilitate mecanica - Ra ...

Descriere


Isopan Panou termoizolant Acoperis C11 40mm alb-gri 5000mm

Panou de acoperis cu cea mai larga utilizare pentru inchiderile perimetrale si de compartimentare. Disponibil intr-o varietare de grosimi, este asociat cu solutia economica a practicii si a functionalitatii. Datorita sectiunii simetrice si a suprafetelor cu profilatura longitudinala, panoul asigura rezultatele mecanice si estetice necesare majoritatii tipurilor de constructii.

Avantajele utilizarii panourilor termoizolante:
- Inalta rezistenta termica
- Stabilitate mecanica
- Rapiditatea executiei lucrarii
- Stabilitate dimensionala
- Facilitatea curatirii superficiale
- Flexibilitate in proiectare
- Greutate redusa

Panoul C11 este un panou metalic autoportant, nervurat pe ambele suprafete, izolat cu poliuretan si cu imbinarea prin cuplaj. Prinderea este la vedere, numarul si pozitia elementelor de fixare trebuie sa garanteze rezistenta la solicitarile exterioare. 

Produsul se vinde la panou intreg de 5mp

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Isopan Panou termoizolant Acoperis C11 40mm alb-gri 5000mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Isopan Panou termoizolant Acoperis C11 40mm alb-gri 5000mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.