iRobot Roomba 675

de la 1 179.00 lei (2 magazine)
Desface, ridica si aspira murdaria de pe podelele tale Sistemul de curatare patentat in trei etape foloseste perii duble cu mai multe suprafete, o perie de maturat Edge-Sweeping special si aspirarea in vid pentru a ataca totul, de la particule mici pana la resturile mari de pe covoarele si pardoselile dure. Perii duble cu mai multe suprafete Perii cu mai multe suprafete lucreaza impreuna pentru a acoperi praful, murdaria si resturile mari pentru a ajuta la curatarea completa a pa ...

Descriere


iRobot Roomba 675

Desface, ridica si aspira murdaria de pe podelele tale
Sistemul de curatare patentat in trei etape foloseste perii duble cu mai multe suprafete, o perie de maturat Edge-Sweeping special si aspirarea in vid pentru a ataca totul, de la particule mici pana la resturile mari de pe covoarele si pardoselile dure.

Perii duble cu mai multe suprafete
Perii cu mai multe suprafete lucreaza impreuna pentru a acoperi praful, murdaria si resturile mari pentru a ajuta la curatarea completa a pardoselilor. Prima perie se dezleaga, se ridica si se trage in praf, murdarie si par de pe podele si in covor, a doua accelereaza resturile in canalul de aspiratie.

Murdarie, satisface-ti meciul
Senzorii brevetati pentru detectarea murdariei ™ alerteaza Roomba sa lucreze mai mult pe zonele concentrate de murdarie, cum ar fi zonele cu trafic mare din casa dvs.

Curatati si programati din timp
Vacuum robotul Roomba® poate fi programat sa curateasca pana la 7X pe saptamana, astfel incat podelele dvs. sa poata fi curate in fiecare zi. Controlul si programul de curatare cu aplicatia iRobot HOME. Puteti monitoriza activitatea de curatare, puteti vizualiza istoricul de curatare si puteti viziona videoclipuri de intretinere.

Vrei podele mai curate?
Vorbeste! Vacuum robotul Roomba® 675 functioneaza cu Alexa si Google Assistant.

Navigheaza inteligent acasa
Suita completa de senzori inteligenti ghideaza robotul de sub mobilier si in jurul sau pentru a ajuta la curatarea completa a pardoselilor.

Intotdeauna gata de curatat
Functioneaza pana la 90 de minute * inainte de a se conecta si reincarca automat.          * Testat pe podele dure.

Nu va cadea la parter
Senzorii de detectare a falezelor impiedica robotul sa cada pe scari sau sa cada pe jos.

Duceti curatarea la margine
Peria de maturat Edge este special conceputa intr-un unghi de 27 de grade pentru a matura resturile departe de margini si colturi.

Curata covoarele si podelele dure
Capul de curatare cu reglare automata isi adapteaza inaltimea pentru a mentine periile cu mai multe suprafete in contact strans cu diferite suprafete ale pardoselii, legandu-se direct atat cu pardoselile dure, cat si cu covoarele.

Intotdeauna gata de curatat
Robotul revine automat la statia de incarcare Home Base® pentru a se reincarca la sfarsitul unui ciclu de curatare sau cand bateria este descarcata.

Proiectat pentru a curata sub mobilier
La doar 3,6 inci inaltime, aspiratorul robotului Roomba® este conceput pentru a curata sub paturi, canapele, lovituri de la picioare si alte zone greu accesibile.

Specificatii:

  • Greutate: 3kg;
  • Tip aspirare: uscata;
  • Tip suprafete:podele dure, covoare;
  • Tip produs: aspirator robot;
  • Tip alimentare: acumulatori - Lithium Ion;
  • Capacitate colectare: 0.6l;
  • Statie incarcare, Inteligent, Navigatie Smart;

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul iRobot Roomba 675 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru iRobot Roomba 675 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.