IQBoard Pachet interactiv Foundation ST 100inch

Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.       Educatia interactiva stimuleaza comunica ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


IQBoard Pachet interactiv Foundation ST 100inch

Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.
 
 
 
Educatia interactiva stimuleaza comunicarea si colaborarea intre profesor si elevi, provocand elevii sa vina cu noi idei si solutii. Metodele pedagogice sunt mai eficiente atunci cand profesorii imbina abilitatile pedagogice cu cele mai avansate dispozitive educationale. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, noile modele de table interactive Foundation cu diagonala de 100inch (254 cm) si cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.
 
Pachetul Interactiv IQboard Foundation ST 100inch - Active este format din:
 
- Tabla interactiva Foundation 100inch;
 
- Videoproiector ST Optoma W308STe;
 
- Suport videoproiector GBC PRB-16-03L;
 
- Software in limba Romana.
 
 
Tabla interactiva Foundation 100inch | 254 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Avantaje suplimentare: 
 
- Software Interactive Education Platform in limba romana, ce sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat cu orice solutie clasica;
 
- Licenta perpetua (pe viata) cu acces la actualizari;
 
- Licente suplimentare pentru pregatirea lectiilor in avans disponibile (optional);
 
- Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 
- Recunoastere gestuala si a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Videoplayer integrat;
 
- Instalare rapida si configurare facila;
 
- Nu necesita alimentare separata;
 
- 3 ani garantie;
 
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Intractiva Foundation cu diagonala de 100inch | 254 cm.
 
 
 
Videoproiectorul Short Throw Optoma W308STe este special conceput pentru salile de clasa, videoproiectorul short throw Optoma W308STe ofera culori uimitoare, o durata lunga de viata a lampii si functii de economisire energie pentru un cost total de proprietate scazut.
 
Intrarile sale multiple, alimentarea USB si difuzorul sau incorporat faciliteaza instalarea videoproiectorului Optoma, fiind perfect pentru conectarea la un laptop, PC sau Blu-Ray player pentru imagini proiectate clar si cu sunet. Puteti conecta la videoproiector chiar si un dongle HDMI cum este Optoma HDCast Pro pentru a realiza prezentari wireless.
 
Utilizand lentilele sale short throw destinate proiectiei scurte, videoproiectorul Optoma W308STe va permite sa proiectati o imagine impresionanta de 100inch de la numai un metru distanta. Aceasta va permite sa pozitionati videoproiectorul mai aproape de perete, reducand umbrele pentru a efectua o prezentare cu usurinta.
 
Suporturile de perete PRB-16-03L permit o instalare simpla si rapida, fiind dotate cu toate accesoriile necesare montajului. De asemenea, dispozitivele sunt usor reglabile in lungime si pot oferi diferite unghiuri de vizibilitate pentru videoproiector. Ambele suporturi includ un sistem de management al cablurilor.
 
 
Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100inch Active recunoastere gesturi
 
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
 

Found_Active100

Detalii tehnice
Caracteristici generale Interfata USB 2.0
Tehnologie control Digital Vision Touch
Rezolutie (mm) 32768 x 32768
Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 2180 x 1350

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul IQBoard Pachet interactiv Foundation ST 100inch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru IQBoard Pachet interactiv Foundation ST 100inch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.