IQBoard Evolution150

Tabla interactiva profesionala Evolution cu diagonala de 150inch | 381 cm ofera performanta stabila si utilizare durabila la un cost avantajos, permitand scrierea ori desenarea simpla, fara necesitatea unui stilou special destinat tablelor interactive.   Poate cea mai libera suprafata multi-touch - pana la 16 utilizatori pot scrie simultan pe tabla interactiva profesionala Evolution 150inch | 381 cm.   Gesture recognition: scriere cu un deget, selectie cu doua de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


IQBoard Evolution150

Tabla interactiva profesionala Evolution cu diagonala de 150inch | 381 cm ofera performanta stabila si utilizare durabila la un cost avantajos, permitand scrierea ori desenarea simpla, fara necesitatea unui stilou special destinat tablelor interactive.
 
Poate cea mai libera suprafata multi-touch - pana la 16 utilizatori pot scrie simultan pe tabla interactiva profesionala Evolution 150inch | 381 cm.
 
Gesture recognition: scriere cu un deget, selectie cu doua degete si stergere cu palma.
 
Proiectare inteligenta, intretinere usoara: tabla interactiva Evolution 150inch foloseste tehnologia infrarosu, lucru ce garanteaza stabilitatea in utilizare si costuri reduse de intretinere.
 
Stiloul special destinat tablelor interactive poate fi folosit impreuna cu tabla interactiva Evolution 150inch, dar poti la fel de bine sa iti folosesti propriile degete pentru a scrie.
 
Tabla interactiva Evolution 150inch se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce se lucreaza pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
Tabla Interactiva IQboard Evolution - Diagonala 150 elevi
 
Prin simpla conectare a tablei cu PC-ul tau si cu videoproiectorul o poti folosi atingand suprafata cu degetul si poti opera computerul direct din zona interactiva. Folosirea impreuna cu software-ul interactiv IQBoard garanteaza accesarea diferitelor functii interactive de pregatire si predare, acoperind mai mult de 30 de discipline din curricula scolara: matematica, fizica, chimie, biologie etc. 
 
Tabla Interactiva Evolution IQboard- Diagonala 150 inch recunoastere gesturi
 
 
 
Caracteristici si functii:
 
Viteza impresionanta de procesare si rulare in cel mai scurt timp a continuturilor multimedia;
 
Se pot realiza tururi virtuale 360 grade pentru a face lectia cat mai captivanta pentru elevi si studenti; 
 
Ofera lectiei un grad mai mare de interactiune prin tehnologia Multi-Touch! Pe tabla interactiva Evolution 150inch pot scrie simultan pana la 16 elevi;
 
Utilizare intuitiva pentru profesori prin functiile de recunoastere a gesturilor: cu un deget se poate scrie, cu doua degete se poate selecta si cu palma se poate sterge;
 
18 butoane tactile customizabile, amplasate pe ambele laterale ale tablei interactive;
 
Soft-ul in limba romana sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
 
Software multidisciplinar integrat in curricula specifica pentru: chimie, biologie, fizica etc.;
 
Functii avansate de inregistrare, salvare si reaccesare a lectiilor intr-un numar mare de formate (word, pdf, jpeg etc.);
 
Integrare cu IQclass pentru functii avansate de voting si classroom response system (optional);
 
Integrare nativa in solutiile de videoconferinta;
 
Zero costuri de intretinere;
 
Software licentiat pentru un numar nelimitat de utilizatori, disponibil in limbile romana, engleza, germana, maghiara si bulgara;
 
Suprafata de scriere pentru marker tip whiteboard inclusa.
 
 
 
 
 
Echipamentul beneficiaza de ultimele tehnologii, fiind cotat la cel mai bun raport calitate-pret. Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva faciliteaza rularea de fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice tip de prezentare. Designul minimalist, tehnologia robusta si lipsa costurilor de intretinere, rezistenta la zgarieturi, lovituri sau alte agresiuni mecanice fac din tabla interactiva Evolution 150inch (381 cm diagonala) solutia de incredere pentru salile de curs, contribuind la crearea unui mediu de invatare adaptat erei digitale.
 
 
 
Tabla Interactiva IQboard Evolution - Diagonala 150 inch sala clasa
 
Pentru a veni in ajutorul elevilor si al profesorilor, prin intermediul software-ului tablei pot fi accesate scheme, ilustratii si figuri perfect adaptate curriculei si obiectelor de predare. Acestea sunt editabile si pot fi salvate in multiple formate, inclusiv compatibile cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio etc. Mai mult, stocate in libraria software-ului educational, elementele se regasesc sortate in functie de disciplina de studiu.
 
Avantaje suplimentare: 
 
Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
 
Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 
Recunoastere gestuala si a scrisului de mana;
 
Suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 
Videoplayer integrat;
 
Instalare rapida si configurare facila;
 
3 ani garantie;

Evolution150

Caracteristici generale
InterfataUSB 2.0
Tehnologie controlIR (infrared)
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fizice
Dimensiuni (mm)3563 x 1367 x 40
AlteleIntegrare cu IQclass, Integrare sistem videoconferinta, Machete tridimensionale, Mod multipagina

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul IQBoard Evolution150 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru IQBoard Evolution150 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.