IQ Carton color A4 160 g/mp 250 coli/top verde intens

56.05 lei (1 magazin)
Carton color verde intens, disponibil in format A4, cu un gramaj de 160 g/mp. Gama variata de culori si nuante asigura obtinerea unui impact vizual puternic, permite personalizarea documentelor si rapoartelor, o foarte buna sistematizare, precum si adaugarea de plus valoare documentelor. Cartonul color poate fi utilizat si pentru decoratiuni sau diverse proiecte. Gama de produse IQ poseda o fidelitate ridicata de redare a luminii si o stabilitate ridicata a culorii, fiind destinata in ...

Descriere


IQ Carton color A4 160 g/mp 250 coli/top verde intens

Carton color verde intens, disponibil in format A4, cu un gramaj de 160 g/mp. Gama variata de culori si nuante asigura obtinerea unui impact vizual puternic, permite personalizarea documentelor si rapoartelor, o foarte buna sistematizare, precum si adaugarea de plus valoare documentelor. Cartonul color poate fi utilizat si pentru decoratiuni sau diverse proiecte. Gama de produse IQ poseda o fidelitate ridicata de redare a luminii si o stabilitate ridicata a culorii, fiind destinata in primul rand imprimantelor laser, imprimantelor cu jet de cerneala si copiatoarelor. Ambalare: 250 coli/top.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul IQ Carton color A4 160 g/mp 250 coli/top verde intens de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru IQ Carton color A4 160 g/mp 250 coli/top verde intens sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.