iOttie Active Edge Bike Black

190.00 lei
(1 magazin)
Suportul iOttie Active Edge Bike & Bar este unic atat din punct de vedere al design-ului, cat si prin prisma faptului ca a fost creat pentru a sustine o gama universala de device-uri, precum si carcasele acestora. Acest design unic ofera smartphone-ului tau siguranta si fixare de ultima generatie, in timp ce iti parcurgi traseul ales cu bicicleta. De asemenea, ofera o deschidere pentru jack, astfel incat poti asculta muzica in timp ce mergi pe bicicleta. Poate fi rotit de la peisa ...

Descriere


iOttie Active Edge Bike Black

Suportul iOttie Active Edge Bike & Bar este unic atat din punct de vedere al design-ului, cat si prin prisma faptului ca a fost creat pentru a sustine o gama universala de device-uri, precum si carcasele acestora.

Acest design unic ofera smartphone-ului tau siguranta si fixare de ultima generatie, in timp ce iti parcurgi traseul ales cu bicicleta. De asemenea, ofera o deschidere pentru jack, astfel incat poti asculta muzica in timp ce mergi pe bicicleta. Poate fi rotit de la peisaj catre portret, oferind unghiuri de vizualizare diferite, care ajuta la crearea unei experiente complete pentru tine. Active Edge poate fi considerat universal si datorita faptului ca poate fi utilizat pe diferite tipuri de ghidoane – motociclete, scootere, carucioare pentru copii etc. Mount Smart. Drive Smarter!

  • Solutie de suport universala pentru biciclete, motociclete, carucioare de copii si alte bari.
  • Ofera atat vizualizare de tip peisaj, cat si de tip portret, fiind complet ajustabil;
  • Bratele suportului sunt ajustabile pentru a sustine device-urile in siguranta, precum si carcasele acestora, pentru cele intre 2.2  - 3.1 inch (5,7 - 7,8 cm) in latime si pana la 6.5" (16.5 cm) in inaltime;
  • Suportul acopera 3 colturi ale device-ului, astfel incat sa existe o potrivire sigura;
  • Se poate detasa partea de sus a suportului.

 

 

 

 

  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul iOttie Active Edge Bike Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru iOttie Active Edge Bike Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.