Inventor CRVI32-12WFC / CRVO32-12

1 749.16 lei
(1 magazin)
Seria de aer conditionat Corona cu Hotel Menu, A+++, Wi-Fi & Ionizator! Economisire de până la 70% la costurile de operare cu Hotel Menu Performanță excelentă și consum redus datorită clasei energetice ridicate A +++ Confort absolut și economisire de energie datorită managementului Wi-Fi de la distanță Atmosfera plăcută și curată în spațiul dvs. cu ionizatorul încorporat Tratamentul microbilor și microorganismelor patogene datorită puternic ...

Descriere


Inventor CRVI32-12WFC / CRVO32-12

Seria de aer conditionat Corona cu Hotel Menu, A+++, Wi-Fi & Ionizator!

  • Economisire de până la 70% la costurile de operare cu Hotel Menu
  • Performanță excelentă și consum redus datorită clasei energetice ridicate A +++
  • Confort absolut și economisire de energie datorită managementului Wi-Fi de la distanță
  • Atmosfera plăcută și curată în spațiul dvs. cu ionizatorul încorporat
  • Tratamentul microbilor și microorganismelor patogene datorită puternicului filtru de sterilizare HEPA

Gama de aparate de aer condiționat Corona face totul pentru a asigura economii maxime de energie electrică, oferind în același timp performanțe perfecte. Fără îndoială, serviciul Hotel Menu contribuie la aceasta, ceea ce împiedică reglarea temperaturilor extreme, asigurând astfel economii de energie care ating 70% din costurile de exploatare, dar și clasa energetică ridicată A++ care garantează condiții ideale și performanțe excelente. În același timp, controlul de la distanță a aparatului de aer condiționat prin funcția Wi-Fi Standard, pe lângă economisirea de energie, asigură un confort absolut, deoarece puteți controla funcționarea unității de oriunde vă aflați prin smartphone sau tabletă. De asemenea, aparatele de aer condiționat Corona au grijă să obțină o atmosferă proaspătă și plăcută în mediul de acasă, eliminând orice urmă de praf, alergeni și germeni cu ajutorul ionizatorului încorporat și a filtrului HEPA Sterilization Filter.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Inventor CRVI32-12WFC / CRVO32-12 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Inventor CRVI32-12WFC / CRVO32-12 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.