Interplay Fallout Tactics Brotherhood of Steel PC

Continuând în tradiția seriei Fallout de jocuri de rol, Fallout Tactics este un joc de luptă tactică, al treilea persoană, bazat pe echipă, cu dezvoltare de personaje RPG și o poveste bazată pe misiune. Jocul este stabilit între evenimentele din Fallout și Fallout 2. Jucătorii controlează personajul principal, liderul unei echipe a Frăției Războinicilor din Oțel. Echipele constau din maximum șase personaje, inclusiv personajul principal, și sunt asamblate dintr-un gr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Interplay Fallout Tactics Brotherhood of Steel PC

Continuând în tradiția seriei Fallout de jocuri de rol, Fallout Tactics este un joc de luptă tactică, al treilea persoană, bazat pe echipă, cu dezvoltare de personaje RPG și o poveste bazată pe misiune. Jocul este stabilit între evenimentele din Fallout și Fallout 2. Jucătorii controlează personajul principal, liderul unei echipe a Frăției Războinicilor din Oțel. Echipele constau din maximum șase personaje, inclusiv personajul principal, și sunt asamblate dintr-un grup de 30 de recruți. Există vehicule de controlat, pe care jucătorii le pot folosi în timpul luptei. Jocul constă din 20 de misiuni de bază în șase etape. Modul Multiplayer este un element de design principal, iar jucătorii se pot bucura atât de jocuri cooperative, cât și de deathmatch. Există opt hărți specifice multiplayer, până la cinci moduri diferite de joc și un număr maxim de 18 jucători pe fiecare joc care controlează 36 de membri ai echipei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Interplay Fallout Tactics Brotherhood of Steel PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Interplay Fallout Tactics Brotherhood of Steel PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.