Instant Pot Multicooker 11în1 Duo Crisp & Air Fryer 8

de la 869.99 lei (3 magazine)
Faceți cunoștință cu aparatul revoluționar Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer 8! Cu siguranță, cel mai bun aparat din bucătaria ta, acesta include funcționalitatea a-11-aparat într-unul singur! Cu ajutorul lui, puteți găsi tot ce puteți folosi cu ajutorul unui multicooker. În plus este nevoie să schimbați doar program pentru a transforma multicooker-ul tău într-o friteuza cu aer cald, deasemenea așteptat un set complet de tehnici noi de gătit rapid, ...

Descriere


Instant Pot Multicooker 11în1 Duo Crisp & Air Fryer 8

Faceți cunoștință cu aparatul revoluționar Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer 8! Cu siguranță, cel mai bun aparat din bucătaria ta, acesta include funcționalitatea a-11-aparat într-unul singur! Cu ajutorul lui, puteți găsi tot ce puteți folosi cu ajutorul unui multicooker. În plus este nevoie să schimbați doar program pentru a transforma multicooker-ul tău într-o friteuza cu aer cald, deasemenea așteptat un set complet de tehnici noi de gătit rapid, disponibil atingând un singur buton!

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Instant Pot Multicooker 11în1 Duo Crisp & Air Fryer 8 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Instant Pot Multicooker 11în1 Duo Crisp & Air Fryer 8 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.