Trotineta electrica inSPORTline City Boss V5

5 098.00 lei
(1 magazin)
Trotineta electrică City Boss V5 Neagră este perfectă nu numai pentru călătorie la serviciu sau școală, dar și pentru călătorie în oraș și pentru tot felul de călătorii. Mecanismul de pliere sigur vă permite să pliați/ să depliați trotineta în 5 secunde. Când este pliat are o lungime de 115 cm și cântărește 19.2 kg, datorită căruia nu numai că se potrivește într-o mașină, dar îl poți lua și cu tine când mergi &icir ...

Descriere


inSPORTline City Boss V5

Trotineta electrică City Boss V5 Neagră este perfectă nu numai pentru călătorie la serviciu sau școală, dar și pentru călătorie în oraș și pentru tot felul de călătorii. Mecanismul de pliere sigur vă permite să pliați/ să depliați trotineta în 5 secunde. Când este pliat are o lungime de 115 cm și cântărește 19.2 kg, datorită căruia nu numai că se potrivește într-o mașină, dar îl poți lua și cu tine când mergi într-un tren sau un autobuz/tramvai. Dimensiunile sale compacte facilitează stocarea.

Motorul de 500W fără întreținere accelerează fără probleme chiar și cu o sarcină mai mare de 100 kg și vă va duce pe un deal abrupt. Accelerează de la 0 la 25 km/h în 8 secunde (greutatea utilizatorului: 85 kg).

Apăsând butonul de pe afișaj, puteți comuta între 3 moduri de limitare a vitezei maxime. Când porniți, modul care a fost folosit ultima dată: Lent - 15 km/h - potrivit pentru copii sau atunci când călătorește pe vreme ploioasă; Viteza medie - 25 km/h - viteză confortabilă de deplasare care respectă limita de viteză de pe șosea; Rapid - 35 km/h - potrivit pe traseele pentru biciclete, economisindu-vă timp.

Controlul de croazieră va veni la îndemână în timpul călătoriilor mai lungi, deoarece trotineta menține viteza curentă, fără a fi necesar să împingeți tot timpul maneta de accelerație. Poate fi dezactivat de pe afișaj.

Bateria Li-Ion de 15.4Ah se reîncărcă la capacitate maximă în 6-7 ore. Tot ce trebuie să faceți este să conectați adaptorul portabil de alimentare la o priză de 220V. În timpul funcționării normale, autonomia trotinetei cu o singură încărcare este de 45 km. Prin urmare, nu trebuie să o reîncărcați în timpul călătoriilor mai scurte. Cu toate acestea, intervalul de distanță poate diferi, deoarece depinde de greutatea utilizatorului, de teren, stilul de călătorie, temperatura exterioară, etc. Dacă este necesar, puteți muta trotineta înainte împingând de pe sol (adică motorul nu trebuie să fie pornit) .

Ușor de citit atât în lumina directă a soarelui, cât și noaptea, afișajul transflectiv vă permite să urmăriți toate informațiile importante, cum ar fi starea bateriei, viteza curentă, timpul de călătorie și distanța parcursă. Mai mult, portul USB din spatele afișajului vă permite să vă încărcați telefonul/tableta în timpul călătoriei sau când vă opriți (folosind cronometrul de 2 ore).

Alimentat de bateria centrală, luminile din față și spate pot fi pornite apăsând un buton de pe ghidon. De asemenea, pe ghidon este butonul pentru activarea claxonului. Lampa de frână spate se aprinde în timpul frânării. Puteți opri trotineta chiar și atunci când mergeți cu viteză mare folosind frânele independente de disc mecanice frontală și din spate. Fabricat din aluminiu de aviație, cadrul robust certificat ISO permite o limită de greutate de 150 kg. Ghidonul cu lungimea reglabilă și mânerele ergonomice fac ca trotineta să fie potrivită pentru utilizatorii cu înălțimea de 150-210 cm. Din motive de siguranță, această trotinetă este potrivită pentru utilizatorii cu vârstă peste 16 ani. Platforma de 50 cm lungime și 21 cm lățime vă permite să mergeți cu picioarele unul lângă altul. Această trotinetă este compatibilă cu un scaun pliabil detașabil.

Această trotinetă este compatibilă cu un scaun pliabil detașabil. Roțile de 10” (25.4cm), anvelopele mai late (2.5”; 6.4 cm) u numai că aderă la o suprafață umedă, ci și absorb șocuri și vibrații. Anvelopele sunt atât de bune încât nu este necesară o suspensie suplimentară a cadrului. Roțile sunt protejate de aripi de protecție.

Structura trotinetei vă permite să schimbați o anvelopă în pană acasă. Trotineta respectă următoarele standarde de siguranță: ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 (CE 2006/42/EC). Trotineta electrică City Boss V5 Neagră este o trotinetă pentru o lume nouă, ecologică. Acest produs sofisticat tehnologic va transforma fiecare călătorie într-o experiență extraordinară.

Atenție: Depozitați acumulatorul într-un spațiu uscat, ferit de lumină, cu temperatur cuprinsă între 10°C și 20°C. Înainte de a depozita acumulatorul pentru o perioadă mai lungă de timp, încărcați-l complet. Repetați procesul în fiecare lună.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline City Boss V5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline City Boss V5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.