Trotineta electrica inSPORTline Billar

4 398.00 lei
(1 magazin)
Trotineta electrică minimalistă inSPORTline Billar combină siguranța cu controlul ușor. Structura robustă, dar pliabilă, face ca trotineta să fie ușor de depozitat, în timp ce ghidonul și scaunul lung și stabil permit o călătorie confortabilă și interesantă. Această trotinetă este potrivită atât pentru utilizatorii tineri cât și pentru cei mai în vârstă, deoarece unitatea electrică permite chiar și unui utilizator obosit să ajungă ...

Descriere


inSPORTline Billar

Trotineta electrică minimalistă inSPORTline Billar combină siguranța cu controlul ușor. Structura robustă, dar pliabilă, face ca trotineta să fie ușor de depozitat, în timp ce ghidonul și scaunul lung și stabil permit o călătorie confortabilă și interesantă. Această trotinetă este potrivită atât pentru utilizatorii tineri cât și pentru cei mai în vârstă, deoarece unitatea electrică permite chiar și unui utilizator obosit să ajungă la destinație. Bucuria pe care o aduce această jucărie electrică neobișnuită este de neprețuit.

Această trotinetă vă va ajuta să ajungeți la școală sau să evitați blocajele din trafic. Mai mult, vă va permite să mergeți și pe trasee pentru biciclete, drumuri asfaltate sau drumuri forestiere. Coșul din spate face trotineta ideală pentru cumpărături sau pentru transportul de articole mai mici. Mai mult, puteți merge cu trotineta în locuri în care motoarele cu combustie nu sunt permise. O combinație de viteză și dexteritate, roțile gonflabile de 12” vor face față cu brio denivelărilor pe drum.

Ai de gând să mergi pe un drum plat? Utilizează controlul de croazieră. Controlul de croazieră se activează automat atunci când trotineta merge cu aceeași viteză pentru o perioadă, permițând să dați drumul manetei de accelerație și să vă concentrați complet pe drum. Această opțiune se dezactivează în timpul frânării. Dacă nu doriți deloc să utilizați controlul de croazieră, îl puteți dezactiva în meniul afișajului.

Trotineta electrică inSPORTline Billar este perfectă pentru transportul în hale mari, depozite și locuri sau situații când trebuie să transportați orice.

Avertisment: Depozitați bateria într-un loc uscat și departe de lumină, cu temperatura camerei cuprinsă între 10 ° C și 20 ° C. Înainte de a o păstra pentru o perioadă mai lungă de timp, încărcați bateria la capacitate completă. Repetați procesul în fiecare lună.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Billar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Billar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.