inSPORTline Scaun masaj Marvyn

9 359.00 lei
(1 magazin)
Scaunul pentru masaj inSPORTline Marvyn oferă multe funcții și moduri de masaj. Dispunând de tapițerie de calitate din piele ecologică, care este practic identică față de articolul original și un cadru solid cu limită de greutate de 100 kg, acesta oferă un confort maxim. Principalul avantaj al pielii ecologice este întreținerea ușoară, care asigură o durată de viață îndelungată. Sistemul de masaj constă din 28 de airbaguri de masaj și 6 capete de masaj. Funcțio ...

Descriere - inSPORTline Scaun masaj Marvyn


Scaunul pentru masaj inSPORTline Marvyn oferă multe funcții și moduri de masaj. Dispunând de tapițerie de calitate din piele ecologică, care este practic identică față de articolul original și un cadru solid cu limită de greutate de 100 kg, acesta oferă un confort maxim. Principalul avantaj al pielii ecologice este întreținerea ușoară, care asigură o durată de viață îndelungată. Sistemul de masaj constă din 28 de airbaguri de masaj și 6 capete de masaj. Funcționarea lină și silențioasă a scaunului este asigurată de un motor puternic de 150W.

Scaunul pentru masaj inSPORTline Marvyn poate oferi un masaj complet sau doar un masaj al unei zone focalizate. Puteți alege dintre cele 5 tipuri de masaj, inclusiv tehnicile preferate, cum ar fi shiatsu, frământarea, lovirea. Aceste moduri de masaj sunt disponibile pentru toate programele individuale. Meniul programului oferă 5 funcții de masaj prestabilite (aconfort, relaxare, ușurință, decompresie, gât și umeri, spate și talie) și programe manuale cu 3 opțiuni (fix, parțial și total). În comparație cu modelele de clasă inferioară, acest scaun dispune de așa-numitul mod "Zero Gravity", în care scaunul este într-o poziție care simulează poziția unui astronaut care părăsește orbita. Dacă niciunul dintre programe nu răspunde nevoilor dvs., puteți crea și salva setările dvs. personale (memorie pentru 3 programe utilizator). Acest lucru va permite să vă bucurați de masajul preferat cu o singură apăsare de buton. Pentru confort maxim și cea mai bună experiență de masaj, scaunul pentru masaj inSPORTline Marvyn vă permite să reglați viteza și intensitatea. Această funcție poate fi utilizată în orice mod de masaj, fie un program presetat sau manual.

Scaunul pentru masaj inSPORTline Marvyn oferă nu numai programe de masaj de calitate, ci și alte funcții utile, cum ar fi funcția de încălzire automată în spate care utilizează fibră de carbon pentru a transfera căldură din sursa de încălzire cu infraroșu. Scaunul poate fi încălzit până la 40°C - 50°C, ceea ce reprezintă o temperatură optimă pentru încălzirea corpului uman. Masajul mușchilor încălziți este mai eficient și plăcut, iar încălzirea poate fi de asemenea utilizată pentru a restabili rapid temperatura corpului. Alte caracteristici importante includ roțile de transport pentru o manipulare ușoară, indicatorul LED situat pe o cotieră și telecomandă, proiectat pentru setarea rapidă și ușoară a masajului. Vă puteți bucura de toate aceste beneficii de masaj în confortul casei. Este ideal pentru relaxarea musculară după sport, după o zi grea sau pentru relaxare în pace în timp ce ascultați muzica preferată. Bucurați-vă de un masaj profesional ori de câte ori aveți nevoie, chiar în confortul casei sau al biroului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Scaun masaj Marvyn de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Scaun masaj Marvyn sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.