inSPORTline Minge aerobic Top Ball 85 cm, rosu

113.99 lei (1 magazin)
Minge gimnastica de 85 cm, greutatea suportata este de 600 kg, pompa manuala inclusa.   Mingea aerobic  inSPORTline Top Ball de 85 cm  este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa este de 600 kg. Aceste modele de mingi sunt disponibile in diferite culori si marimi, si au incluse in cutie si o pompa manuala cu care se pot umfla foarte usor.   Mingea aerobic inSPORTline  sunt ideale pentru exercitii de fitness, cardio sau exercitii de reabilitare. Sunt mingi de gimna ...

Descriere


inSPORTline Minge aerobic Top Ball 85 cm, rosu

Minge gimnastica de 85 cm, greutatea suportata este de 600 kg, pompa manuala inclusa.

 

Mingea aerobic  inSPORTline Top Ball de 85 cm este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa este de 600 kg. Aceste modele de mingi sunt disponibile in diferite culori si marimi, si au incluse in cutie si o pompa manuala cu care se pot umfla foarte usor.

 

Mingea aerobic inSPORTline sunt ideale pentru exercitii de fitness, cardio sau exercitii de reabilitare. Sunt mingi de gimnastica profesionale, care se pot utiliza in sali de fitness sau acasa.

Descriere :

  •  Minge de aerobic universala
  •  Material: PVC foarte rezistent
  •  Suprafata cu aderenta sporita
  •  Sarcina maxima admisa: 600 kg
  •  Diametru minge: 85 cm
  •  Pompa manuala inclusa
  •  Pentru exercitii de aerobic, cardio sau de reabilitare

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Minge aerobic Top Ball 85 cm, rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Minge aerobic Top Ball 85 cm, rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.