inSPORTline Joyor Y10

8 598.00 lei
(1 magazin)
Trotineta electrică Joyor Y10 Neagră este perfectă nu numai pentru călătorie la serviciu sau școală, dar și pentru călătorie în oraș și în concediu. Mecanismul de pliere sigur vă permite să pliați/ să depliați trotineta foarte repede. Cântărește 23 kg, datorită căruia nu numai că se potrivește într-o mașină, dar îl poți lua și cu tine când mergi într-un tren sau un autobuz/tramvai. Dimensiunile sale compacte facilitează stocarea. Motorul de 500W face ...

Descriere


inSPORTline Joyor Y10

Trotineta electrică Joyor Y10 Neagră este perfectă nu numai pentru călătorie la serviciu sau școală, dar și pentru călătorie în oraș și în concediu. Mecanismul de pliere sigur vă permite să pliați/ să depliați trotineta foarte repede. Cântărește 23 kg, datorită căruia nu numai că se potrivește într-o mașină, dar îl poți lua și cu tine când mergi într-un tren sau un autobuz/tramvai. Dimensiunile sale compacte facilitează stocarea. Motorul de 500W face ca această trotinetă să fie potrivită pentru utilizatorii de până la 120 kg. Mai mult,este potrivit și în urcare pe deal. Viteza maximă pe un drum plat este de 35 km/h. Pentru a preveni pierderea de energie, motorul fără lanț este încorporat în roata din spate. Drept urmare, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea și reglarea lanțului.

Bateria Li-Ion fără memorie se încarcă la capacitate maximă în 10-15 ore. Autonomia pe o singură încărcare este de 70 km. Acest lucru face ca trotineta să fie potrivită chiar și pentru plimbări mai lungi. Bateria este protejată electronic împotriva supraîncărcării/subîncărcării. Îl puteți reîncărca cu ușurință folosind încărcătorul compact (inclus). Puteți urmări starea bateriei pe un afișaj multifuncțional.

Trotineta electrică Y10 Neagră are 3 moduri de viteză. Întrucât motorul este activat după prima împingere (adică trebuie să fie în mișcare), nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea accidentală a motorului. Puteți urmări toate informațiile importante pe un ecran multifuncțional color. Luminile LED față și spate (alimentate de bateria centrală) vă permit să mergeți în întuneric. Lumina din spate este, de asemenea, lumină de frânare.

Platforma de 48 cm lungime și 21 cm lățime vă permite să mergeți cu picioarele unul lângă altul. Ghidonul cu înălțimea reglabilă și o canelură de blocare fac ca acest scuter să fie potrivit pentru persoane cu o înălțime de până la 200 cm. Fabricat din aluminiu de aviație ușor, dar durabil, cadrul permite o greutate de 120 kg. Anvelopa frontală gonflabilă de 25.4 cm diminuază vibrațiile, permițând astfel o plimbare lină și sigură. Mai mult, amortizorul frontal amortizează și vibrațiile. Nu în ultimul rând, Trotineta electrică Joyor Y10 Neagră are un cric practic și o sonerie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Joyor Y10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Joyor Y10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.