inSPORTline Hodore UB

de la 1 599.00 lei
(4 magazine)
Urcați vă pe bicicleta fitness, începeți să pedalați și să ardeți calorii - așa arată un antrenament ideal la domiciliu. Iar Bicicleta Fitness inSPORTline Hodore UB vă permite, de asemenea, să setați o țintă de antrenament (timp, distanță, calorii arse sau ritm cardiac). Puteți regla cu ușurință rezistența cu un buton de reglare, pe care îl puteți găsi pe lateral. Volanta de 4 kg și sistemul de frânare magnetic permit reglarea lină a rezisten ...

Descriere


inSPORTline Hodore UB

Urcați vă pe bicicleta fitness, începeți să pedalați și să ardeți calorii - așa arată un antrenament ideal la domiciliu. Iar Bicicleta Fitness inSPORTline Hodore UB vă permite, de asemenea, să setați o țintă de antrenament (timp, distanță, calorii arse sau ritm cardiac). Puteți regla cu ușurință rezistența cu un buton de reglare, pe care îl puteți găsi pe lateral. Volanta de 4 kg și sistemul de frânare magnetic permit reglarea lină a rezistenței și o rularea silențioasă.

Integrate în mânere, senzorii de ritm cardiac vă vor ajuta să urmăriți ritmul cardiac. Mânerele sunt acoperite cu spumă, păstrându-vă confortul chiar și în timpul unui antrenament intens. Scaunul poate fi reglat atât pe verticală cât și pe orizontală, deci nu veți avea nicio problemă în a găsi cea mai bună poziție de șezut. Dacă doriți să mutați bicicleta când ați terminat, nicio problemă, roțile de transport vor face mai ușor acest lucru. Achiziționează Bicicleta Fitness inSPORTline Hodore UB și arde calorii din confortul casei tale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Hodore UB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Hodore UB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.