Trotineta electrica inSPORTline Fortor

6 548.00 lei
(1 magazin)
Trotineta Electrica inSPORTline Fortor   Trotineta electrică inSPORTline Fortor este un model foarte popular de trotinetă electrică de pe piață. Viteza maximă de 25 km/h face ca trotineta să fie potrivită pentru traficul rutier. Viteza maximă este limitată la 25 km/h, permițându-vă să folosiți trotineta pe șosea. Se poate ajunge până la 45 km/h după ce limitatorul a fost dezactivat (vezi manualul). Motorul puternic de 600W permite o accelerare uluitoare. C ...

Descriere


inSPORTline Fortor

Trotineta Electrica inSPORTline Fortor

 

Trotineta electrică inSPORTline Fortor este un model foarte popular de trotinetă electrică de pe piață. Viteza maximă de 25 km/h face ca trotineta să fie potrivită pentru traficul rutier. Viteza maximă este limitată la 25 km/h, permițându-vă să folosiți trotineta pe șosea. Se poate ajunge până la 45 km/h după ce limitatorul a fost dezactivat (vezi manualul). Motorul puternic de 600W permite o accelerare uluitoare. Cu cele 1.300 de rotații, această trotinetă este un „spintecător de asfalt”. Amplasat pe roata din spate, motorul fără perie nu necesită întreținere. Cu limita de greutate de 150 kg, drumurile cu o pantă de 10° nu sunt o problemă pentru acest produs, ceea ce îl va face potrivit pentru urcarea dealurilor. Trotineta electrică inSPORTline Fortor este perfectă nu numai pentru a călători la serviciu/școală, ci și pentru călătorie recreațională și pentru tot felul de călătorii.

Robust, dar ușor și compact

Chiar dacă este o trotinetă puternică, cântărește doar 20 kg (datorită cadrului său ușor de aluminiu pentru aviație). Mai mult decât atât, puteți plia trotineta sau să-l depliați în cel mai scurt timp, făcându-l ușor de transportat și/sau depozitat.

 

Călătorii mult peste limitele orașului

Bateria cu litiu de 18Ah permite o autonomie de 68 km pe o singură încărcare (bateria se încarcă la capacitate maximă între 7 - 8 ore). Drept urmare, puteți utiliza trotineta de mai multe ori înainte de a fi nevoie să reîncărcați bateria. Puteți utiliza trotineta chiar dacă bateria este descărcată. Amplasat pe punte, bateria nu vă va deranja în timpul deplasării. O puteți reîncărca cu ușurință folosind încărcătorul compact, pe care îl puteți lua oriunde mergeți.

Totul sub control

Trotineta electrică inSPORTline Fortor are ghidon reglabil între 84 și 115 cm, potrivit atât pentru utilizatori mai scunzi, dar și pentru cei înalți. Pe afișajul color puteți vedea toate datele necesare, cum ar fi viteza curentă, starea bateriei, distanța parcursă pe ruta curentă, distanța totală parcursă sau timpul. În plus, pe ecran este amplasat un port USB pentru încărcarea telefonului mobil din bateria scuterului.


Confort și siguranță

Trotineta electrică inSPORTline Fortor este echipat excelent. Roțile gonflabile de 10" cu anvelope de calitate garantează o călătorie lină și caracteristici bune de călătorie în combinație cu suspensia. Trotineta va fi în siguranță chiar și la viteze mai mari, având o pereche de frâne pe disc fiabile.

Ceva mai mult?

Sigur! O altă caracteristică de siguranță a trotinetei este lumina. În afară de lumina pe față/spate, alimentată de baterie, trotineta este prevăzută cu lumină de frânare, care se aprinde atunci când frânezi. Are de asemenea lumini pentru semnalizarea schimbării direcției. Vei aprecia cu siguranță claxonul puternic. Cele 2 apărători vor fi exact ce ai nevoie în condiții de vreme ploioasă, în timp ce platforma lată este confortabilă pentru picioare când călătorești pe distanțe mai lungi. Ghidonul lat, cu mânere ergonomice, moi, din spumă, oferă confort suplimentar.

Acest model modern este potrivit atât pentru călătorii scurte, și tot felul de călătorii, cât și pentru deplasare rapidă.

 

Atenție: Depozitați acumulatorul într-un spațiu uscat, ferit de lumină, cu temperatur cuprinsă între 10°C și 20°C. Înainte de a depozita acumulatorul pentru o perioadă mai lungă de timp, încărcați-l complet. Repetați procesul în fiecare lună.

 

Specificații tehnice:

Material cadru

Aluminiu de aviație
Putere motor 600 W
Tip motor Fără perie, motor DC
Rotații maxime ale motorului 1300/min
Cuplu maxim 9,5 Nm
Viteza maximă

25km/h (45 km/h când limitatorul este dezactivat)

Moduri viteză 20/25/45 km/h
Înclinare maximă 10° (17,36 %)
Baterie Li-Ion 18 Ah, 52 V
Autonomie până la 68 km
Timp de încărcare 7 - 8 ore
Frâne disc
Anvelope gonflabile
Diametru roți 10" (25,4 cm)
Dimensiune platformă 50 x 21,5 cm
Înălțime superioară platformă 18,5 cm
Înălțime inferioară platformă 10,5 cm
Înălțime ghidon 84 - 115 cm
Lățime ghidon 56 cm

Lumini

Față și spate, lumină frânare automată, lumini indicatoare spate
Dimensiuni 120 x 55 x 115 cm
Dimensiune pliată 115 x 24 x 38 cm
Înălțime minimă utilizator 150 cm
Limită greutate 150 kg
Greutate produs 20 kg

Accesorii

Mecanism de pliere, afișare coloră multifuncțională (alimentată cu baterie), sonerie, cric, amortizor frontal, aripi, port USB pentru încărcarea telefonului mobil

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Fortor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Fortor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.