inSPORTline Curea triceps

31.00 lei
(1 magazin)
Cureaua Triceps din nylon este un accesoriu simplu și foarte eficient pentru toate echipamentele de antrenament cu scripete. Mânerele au căptușeală fină de neopren care le face permeabile și vă protejează palmele. Puteți utiliza acest accesoriu pentru tracțiuni pentru a vă lucra tricepsul și diverse exerciții concentrate în principal pe abdomene, biceps și mușchii deltoizi anteriori și laterali. ...

Descriere - inSPORTline Curea triceps


Cureaua Triceps din nylon este un accesoriu simplu și foarte eficient pentru toate echipamentele de antrenament cu scripete. Mânerele au căptușeală fină de neopren care le face permeabile și vă protejează palmele. Puteți utiliza acest accesoriu pentru tracțiuni pentru a vă lucra tricepsul și diverse exerciții concentrate în principal pe abdomene, biceps și mușchii deltoizi anteriori și laterali.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Curea triceps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Curea triceps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.