inSPORTline Coarda de sarit Jumpalu 16492IN

de la 72.00 lei
(2 magazine)
Coarda de sărit inSPORTline Jumpalu este un accesoriu de antrenament perfect pentru îmbunătățirea condiției tale fizice. Mânerele ușoare, ergonomice, sunt acoperite cu un material moale. Pe mânere sunt atașate rulmenți din metal cu șurub de strângere. Cu ajutorul acestor șuruburilor, puteți regla lungimea cablului. Cablul are un miez de oțel care este acoperit cu plastic și capace de capăt detașabile care vă permit să reglați lungimea corzii de sărit. Coarda de s ...

Descriere


inSPORTline Coarda de sarit Jumpalu 16492IN

Coarda de sărit inSPORTline Jumpalu este un accesoriu de antrenament perfect pentru îmbunătățirea condiției tale fizice. Mânerele ușoare, ergonomice, sunt acoperite cu un material moale. Pe mânere sunt atașate rulmenți din metal cu șurub de strângere. Cu ajutorul acestor șuruburilor, puteți regla lungimea cablului. Cablul are un miez de oțel care este acoperit cu plastic și capace de capăt detașabile care vă permit să reglați lungimea corzii de sărit. Coarda de sărit inSPORTline Jumpal este extrem de rapid, ceea ce o face perfectă pentru sportivi de rezistență, boxeri și alți sportivi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Coarda de sarit Jumpalu 16492IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Coarda de sarit Jumpalu 16492IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.