inSPORTline Camera de actiune KidCam

179.00 lei (1 magazin)
Cu funcții similare cu o cameră video obișnuită „pentru adulți”, Camera de Acțiune pentru Copii inSPORTline KidCam este perfectă pentru cei mici. Multele opțiuni de montare vă permit să atașați camera video pe ghidonul bicicletei, trepied sau selfie stick în timp ce carcasa impermeabilă vă permite să filmați videoclipuri și imagini fantastice sub apă până la 30 de metri. Senzorul CMOS integrat de 1,3 megapixeli vă permite să capturați videoclipuri Full HD ( ...

Descriere


inSPORTline Camera de actiune KidCam

Cu funcții similare cu o cameră video obișnuită „pentru adulți”, Camera de Acțiune pentru Copii inSPORTline KidCam este perfectă pentru cei mici. Multele opțiuni de montare vă permit să atașați camera video pe ghidonul bicicletei, trepied sau selfie stick în timp ce carcasa impermeabilă vă permite să filmați videoclipuri și imagini fantastice sub apă până la 30 de metri.

Senzorul CMOS integrat de 1,3 megapixeli vă permite să capturați videoclipuri Full HD (1920x1080). Mai mult, datorită microfonului încorporat, veți avea sunet la videoclipurile dvs. Această cameră vă permite, de asemenea, să faceți fotografii de 5 megapixeli. Videoclipurile sau imaginile capturate sunt stocate pe un card de memorie micro SD (se poate monta carduri de memorie până la 32 GB - cardul nu este inclus). Puteți urmări videoclipurile sau imaginile fie pe afișajul camerei video, fie utilizați cablul USB inclus pentru a le transfera pe computer.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Camera de actiune KidCam de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Camera de actiune KidCam sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.