inSPORTline Cable Column CC400

9 748.00 lei (1 magazin)
Power Rack inSPORTline Cable Column CC400 este un produs impresionant, destinat uzului casnic. Barele de ghidare va ajuta sa va antrenati, fara a necesita un partener de antrenament. Puteti pune bara in stand oricand doriti. Rulmentii de calitate superioara permit o miscare lina, in timp ce 12 opritoare de bara impiedica accidentarea utilizatorului. Daca doriti sa va antrenati cu haltera proprie, este in regula-puteti cumpara opritoare detasabile cu o limita de greutate de pana la 300 ...

Descriere


inSPORTline Cable Column CC400

Power Rack inSPORTline Cable Column CC400 este un produs impresionant, destinat uzului casnic. Barele de ghidare va ajuta sa va antrenati, fara a necesita un partener de antrenament. Puteti pune bara in stand oricand doriti. Rulmentii de calitate superioara permit o miscare lina, in timp ce 12 opritoare de bara impiedica accidentarea utilizatorului. Daca doriti sa va antrenati cu haltera proprie, este in regula-puteti cumpara opritoare detasabile cu o limita de greutate de pana la 300 kg.

Sistemul de cabluri cu scripete superior, inferior, contragreutate, este o alta componenta importanta a acestui power rack. Sistemul de scripete cu contragreutate poate fi ajustat in 18 pozitii diferite. Antrenamentele la cablu sunt extrem de versatile si ofera numeroase optiuni de exercitiu.

Acest power rack include o varietate de accesorii ce ofera numeroase variatii de antrenament, astfel incat sa va puteti concentra pe diferite grupe musculare. Acelea sunt: bare paralele multifunctionale si presa picioare care vor deveni foarte utile atunci cand va hotarati sa cumparati o banca de exercitii. Bara de tractiuni multifunctionala cu 5 optiuni de prindere si spatiul de depozitare mare, sunt elemente practice in timpul unui antrenament.

Modelul CC400 Power Rack functioneaza cu discuri olimpice pentru ajustarea rezistentei, ceea ce va permite sa va antrenati cu echipamente pe care deja le aveti. Singura limitare o constituie suporturile de depozitare, cu limita de greutate de 250 kg pentru scripetii superiori si inferiori si 150 kg pentru scripetii cu contragreutate. Suporturile de depozitare permit depozitarea sigura a discurilor, atunci cand nu folositi power rack-ul. Produsul include un set de opritoare de siguranta.

Sistemul impresionant de cabluri si varietatea de optiuni de prindere ofera un antrenament versatil. Pe langa adaptorul pentru scripetele inferior, se pot atasa cele 2 manere la scripetele cu contragreutate. Adaptorul pentru scripetele superior se vinde separat.

Barele de ghidare cu rulmenti de clasa superioara, asigura un antrenament lin si sigur. Datorita unui blocaj de siguranta, nu veti avea nevoie de un partener de antrenament. Baza stabila si cadrul robust permit realizarea unor exercitii intensive la bara de tractiuni. Puteti alege intre 5 moduri de prindere diferite, astfel va puteti concentra pe grupe musculare diferite. Bara de tractiuni este cauciucata si ergonomica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Cable Column CC400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Cable Column CC400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.