inSPORTline Aparat Power Rack PW70

de la 2 919.00 lei (3 magazine)
Power Rack inSPORTline PW70 oferă un antrenament la domiciliu sigur și versatil. Fabricat din oțel vopsit în mediu electrostatic, cadrul este perfect pentru un antrenament intens. „Cușca” este spațioasă, oferind suficient spațiu pentru tot felul de exerciții. Cuiele pentru discuri de greutate și rafturile pentru Kettlebell de pe părțile laterale vă permit să reglați greutatea în timpul antrenamentului. Acest Power Rack vă permite să efectuați ...

Descriere


inSPORTline Aparat Power Rack PW70

Power Rack inSPORTline PW70 oferă un antrenament la domiciliu sigur și versatil. Fabricat din oțel vopsit în mediu electrostatic, cadrul este perfect pentru un antrenament intens. „Cușca” este spațioasă, oferind suficient spațiu pentru tot felul de exerciții. Cuiele pentru discuri de greutate și rafturile pentru Kettlebell de pe părțile laterale vă permit să reglați greutatea în timpul antrenamentului.

Acest Power Rack vă permite să efectuați presă la bancă și genoflexiuni cu halteră fără ajutor, fără a vă pune în pericol siguranța. Opritorii de siguranță pot fi reglați în 11 poziții diferite, făcând Power Rack-ul potrivit pentru utilizatorii de toate înălțimile. Sistemul de scripete care folosește discuri de greutate pentru a regla greutatea este perfect pentru întărirea spatelui, umerilor și a brațelor, în timp ce bara de tracțiuni solidă cu prinderi multifuncționale reglabile este perfectă pentru un antrenament eficient cu greutate corporală. Mânerele reglabile pe înălțime pot fi, de asemenea, utilizate ca bare paralele, oferind opțiuni suplimentare de exercițiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Aparat Power Rack PW70 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Aparat Power Rack PW70 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.