inSPORTline Aparat Power Rack PW60

de la 2 389.00 lei (2 magazine)
Aparatul multifuncțional Power Rack inSPORTline PW60 este un power rack cu numeroase stații de lucru, perfecte pentru antrenamente intense la domiciliu. Mai mult, banca vă mărește opțiunile de exercițiu. Deci, daca dețineți deja o halteră și un set de discuri, puteți începe antrenamentul. Tot ce trebuie să faceți este să atașați discurile la bancă sau la scripeți (în funcție de ce fel de exercițiu doriți să efectuați). Cadrul stabil cu vopsea durabilă are o l ...

Descriere


inSPORTline Aparat Power Rack PW60

Aparatul multifuncțional Power Rack inSPORTline PW60 este un power rack cu numeroase stații de lucru, perfecte pentru antrenamente intense la domiciliu. Mai mult, banca vă mărește opțiunile de exercițiu. Deci, daca dețineți deja o halteră și un set de discuri, puteți începe antrenamentul. Tot ce trebuie să faceți este să atașați discurile la bancă sau la scripeți (în funcție de ce fel de exercițiu doriți să efectuați). Cadrul stabil cu vopsea durabilă are o limită de greutate mare.

Banca de exerciții reglabilă este perfectă pentru exerciții cu gantere și haltere. Spătarul poate fi ajustat în 5 poziții diferite (inclusiv unghi negativ) pentru a vă găsi cea mai confortabilă poziție de antrenament. Banca este echipată cu role de spumă detașabile, utile pentru extensii/ flexii picioare.

Când vă antrenați la scripeți, puteți înlocui mânerul original cu unul dintre cele 2 adaptoare- curea pentru picior sau mâner simplu pentru lucrul cu scripetele. În partea de sus a cadrului există mânere acoperite cu spumă pentru exerciții de tracțiuni.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Aparat Power Rack PW60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Aparat Power Rack PW60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.